Je bekijkt nu Gecertificeerd Taxateur Commercieel Vastgoed – Noord-Holland

Gecertificeerd Taxateur Commercieel Vastgoed – Noord-Holland

Bij KRK is geen dag hetzelfde. Vandaag taxeer je een vakantiepark op Texel, morgen een kantorencomplex in Hoofddorp en eind van de week een monumentaal grachtenpand in hartje Amsterdam. Werkelijk ieder type vastgoed komt voorbij. Met kantoren in Amsterdam, Zaandam, Heerhugowaard, Alkmaar en Krommenie houden onze collega’s zich dagelijks bezig met hun passie: mensen en vastgoed. Hierbij heeft KRK de ambitie om de beste en meest verrassende vastgoedoplossingen voor haar relaties te vinden.

Vanuit het  hagelnieuwe kantoor in Zaandam is KRK Taxaties & Advies werkzaam voor een brede groep van opdrachtgevers, bestaande uit onder meer bedrijven, particuliere beleggers, banken, overheden, ontwikkelaars, beleggingsinstellingen en woningcorporaties. KRK kenmerkt zich door een gezonde ambitie en een professionele aanpak gecombineerd met een flinke dosis Noord Hollandse humor en nuchterheid. Dit zorgt voor een unieke werkomgeving, een omgeving waar je elke dag weer energie van krijgt.

Ter uitbreiding van het taxatieteam is KRK op zoek naar een

Gecertificeerd taxateur (RT) Commercieel vastgoed

Wij bieden
KRK investeert veel in de kwaliteiten en tevredenheid van haar medewerkers. Bij KRK wordt er aan je gedacht! Wij geloven dat gemotiveerde en tevreden medewerkers zorg dragen voor tevreden relaties. Naast een prima salaris, bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden; onder andere een pensioenregeling, 27 vakantiedagen per jaar, een mobiliteitsregeling en collectieve verzekeringen met korting. Wij bieden ook betaalde studiemogelijkheden en ons eigen KRK Young Professionals opleidingsprogramma. Maar er is nog meer! Bij interesse informeren wij je graag over de inhoud van het hele pakket.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van taxaties van vooral bedrijfsobjecten zoals bedrijfsruimten, winkels, kantoren en beleggingsobjecten en grond. Je bent actief in het werkgebied Noord-Holland inclusief groot Amsterdam. Dit is een uitdagende en gevarieerde functie op de groeiende taxatie-afdeling van een kantoor dat zich met een grote verscheidenheid aan vastgoedopgaven bezighoudt. Juist deze diversiteit in de opdrachtenportefeuille onderscheidt ons op de huidige arbeidsmarkt. KRK is actief lid van de NVM en de Dynamis Groep.

Wie zoeken wij?
Je bent een gedreven en gecertificeerde taxateur (RT). Uiteraard beschik je over effectief en secuur werkgedrag en een goed cijfermatig inzicht. Daarnaast heb je een professionele en representatieve uitstraling. Regionale bekendheid is zeker een voordeel. Kandidaten met de aantekening Groot Zakelijk of een 2e inschrijving in de kamer Wonen of die bereid (en in staat zijn) een inschrijving op korte termijn te bereiken, zijn voor KRK extra interessant.

Enthousiast?
De werving & selectieprocedure voor deze vacature wordt uitgevoerd door MHWS. Je kunt Marco Reijven (marco@mhws.nl / 0615878460 ) of Margriet van Westenbrugge (margriet@mhws.nl / 0633046730) altijd bellen, mailen of appen in geval van vragen. Solliciteren kan het beste via onderstaand formulier:

[wufoo username=”margriethilde” formhash=”z1gyhe430pe9ljh” autoresize=”true” height=”609″ header=”hide” ssl=”true”]