BNP Paribas Real Estate

Overview

  • Founded Date 1 januari 1900
  • Geplaatste vacatures 1
  • Bekeken 313

Bedrijfsomschrijving

Zodra je het kantoor op de Amsterdamse Zuidas binnenstapt is het direct duidelijk waar het bij BNP Paribas Real Estate om draait. Commercieel vastgoed. BNP Paribas Real Estate biedt haar opdrachtgevers een professionele dienstverlening in een no-nonsense collegiale samenwerking. Je werkt vanuit een fantastisch kantoor aan prachtige vastgoedprojecten. Een uitmuntende kans voor een gedreven technisch professional om de volgende stap in zijn of haar carrière te maken.

BNP Paribas Real Estate is een professionele, energieke én ondernemende vastgoedadvies-organisatie met een mooie positie binnen de internationale vastgoedmarkten. BNP biedt haar klanten een volledig dienstenpakket aan op het gebied van commercieel vastgoed. De activiteiten zijn verdeeld over een 6 business lines: Capital Markets, Property Management, Asset Management, Consultancy, Valuations en Financial Advisory. BNP Paribas Real Estate is met circa 7.400 medewerkers vertegenwoordigd in 32 landen en heeft een hoofdkantoor in Parijs. Met ongeveer 50 medewerkers in het Amsterdamse kantoor werken de collega’s in een hecht en talentvol team aan mooie opdrachten.

BNP Paribas Real Estate maakt onderdeel uit van de BNP Paribas Group. BNP Paribas is een wereldwijd toonaangevende financiële dienstverlener met vestigingen in 75 landen en meer dan 180.000 medewerkers, waarvan 140.000 in Europa.

Actieve vacatures van BNP Paribas Real Estate