Plus Taxaties

Overview

  • Founded Date 1 januari 1900
  • Geplaatste vacatures 0
  • Bekeken 508

Bedrijfsomschrijving

Plus Taxaties is een jonge en snelgroeiende organisatie. Vanuit de kantoren in Amsterdam en Den Haag houden zij zich dagelijks bezig met uiteenlopende taxatie vraagstukken. De opdrachtgevers zijn beleggers, gemeenten, maatschappelijke instellingen, woningcorporaties en zorginstellingen en particulieren.

Door de sterke groei in klanten is Plus Taxaties ter uitbreiding op zoek naar een RT Taxateur (bedrijfsmatig) die toe is aan de volgende stap in zijn carrière en de leiding neemt over een compact team van collega’s. Gezien de huidige klandizie is ervaring of affiniteit met maatschappelijk vastgoed en erfpacht een absolute pre. Een inschrijving in het Grootzakelijk register zou het ideale plaatje compleet maken.

Je komt te werken in een informeel en hecht team met collega taxateurs met professionele ondersteuning op het gebied van research en een commerciële binnendienst. Plus Taxaties is altijd actief met het vergroten en up-to-date houden van de marktkennis en zoekt altijd mogelijkheden voor verdere professionalisering. Recent is Plus Taxaties toegetreden tot STIVAD.