Je bekijkt nu Ingevulde vacature: Assistent Vastgoedbeheerder in Rotterdam (40 u/w)

Ingevulde vacature: Assistent Vastgoedbeheerder in Rotterdam (40 u/w)

Steens Beheer is al 45 jaar een vertrouwd gezicht op de woningmarkt. Namens vele particuliere investeerders beheert de organisatie een woningportefeuille in de driehoek Rotterdam – Nijmegen – Groningen. Vanuit het gezellige hoofdkantoor in Schiebroek Rotterdam worden alle werkzaamheden uitgevoerd. Steens Beheer onderscheidt zich door een klein en enthousiast team van 12 medewerkers waar iedereen een breed takenpakket heeft. Daardoor zijn de werkdagen zeer afwisselend. Het teamgevoel is groot door het betrokken management en regelmatige (sportieve) teamactiviteiten. Wegens het vertrek van een collega zoeken we een assistent vastgoedbeheerder. 

De functie
Vakkundig vastgoedbeheer bestaat uit veel correspondentie, documentatie, contracten en archivering. Tijdrovend werk wat veel aandacht en goede prioritering vraagt. De portefeuille wordt aangestuurd door portefeuillebeheerders. Als assistent vastgoedbeheerders zorg je voor de ondersteuning op operationeel vlak zodat zij de keuzes op tactisch en strategisch niveau optimaal kunnen maken. Eigenaarschap en verantwoordelijkheid zijn in deze functie dan ook onmisbaar. 

Een overzicht van de zaken die op jouw lijstje komen te staan is als volgt:

 • Beantwoorden van vragen van huurders, zowel telefonisch als per e-mail. Het is hierbij belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de materie, klantvriendelijk en kordaat bent. Goed doorvragen is essentieel. 
 • Bonnen van klachten & mutatie verwerken
 • Correct archiveren van rapporten, contracten en andere documenten
 • Uitschrijven van VvE vergaderingen en de nodige correspondentie daaromheen.
 • Notuleren van VvE vergaderingen
 • Debiteuren beheer, het sturen van betalingsherinneringen en het nabellen daarvan. In overleg een vordering doorzetten naar de deurwaarder. 
 • Bewaken van deurwaarderszaken
 • Opvragen van EPA labels en andere noodzakelijke documenten

Wij zoeken
Binnen onze organisatie is de eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap van de medewerkers groot. Dezelfde kwaliteiten zoeken we dan ook in onze nieuwe collega. Voor deze functie is het erg belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, het proces goed kan overzien en prioriteiten kunt stellen. In contact met onze huurders en opdrachtnemers ben je altijd klantvriendelijk, kordaat en duidelijk. Naast deze wensen hebben we ook een aantal harde eisen. Deze zijn als volgt:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in het vastgoed, of nog specifieker de verhuur van woningen, is een pré
 • Je woont in de omgeving van Rotterdam
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands
 • Je beheerst zakelijk verantwoord Engels

Wij bieden
Wij bieden jou een afwisselende binnenfunctie in Rotterdam met veel eigen verantwoordelijkheid. Nu vinden we zelf dat we een bijzonder prettige groep collega’s hebben, maar dat is straks natuurlijk ook aan jou om te beoordelen. Zoals eerder geschreven zoeken wij een kritische en ondernemende collega, dus jouw ideeën over de verdere verbetering van de onderneming zijn van harte welkom. Naast deze prettige omgeving bieden we je natuurlijk een prima arbeidsvoorwaardenpakket met prima opleidingsmogelijkheden.


Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld, solliciteren is helaas niet meer mogelijk.