Je bekijkt nu Ingevulde vacature: Technisch Manager in Zoetermeer

Ingevulde vacature: Technisch Manager in Zoetermeer

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement is de vastgoedmanager van vele woningportefeuilles van beleggers en Verenigingen van Eigenaars (VvE). Vanuit het hoofdkantoor in Zoetermeer en de kantoren in Den Haag, Utrecht en straks ook Rotterdam worden de portefeuilles zorgvuldig gemanaged. Van ’t Hof Rijnland onderscheidt zich door de informele sfeer en korte lijnen. Veel medewerkers werken al lange tijd voor VHR en voelen zich stevig verbonden met het bedrijf.

De functie

Voor de afdeling VvE en de afdeling Exploitatie zoeken wij een enthousiaste Technisch Managers om het team op het hoofdkantoor in Zoetermeer te komen versterken. Het betreft fulltime posities. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken:
o Het adviseren van verenigingsbesturen, dan wel beleggers, over het technisch beheer van het vastgoed
o Het inventariseren en opstellen van Meerjaren Onderhouds Planningen (MJOP) en begrotingen
o Het initiëren en begeleiden van planmatig onderhoud
o Verantwoordelijkheid zijn voor het contractonderhoud 


Wij zoeken

Voor deze vacature zoeken wij een collega met een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde of vergelijkbare opleiding en / of ervaring. Je hebt goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Voor de Technisch Manager VvE geldt dat je tijdens de vergaderseizoenen in voor- en najaar in ongeveer 2 à 3 keer per week present zult zijn bij een avondvergadering. Natuurlijk krijg je die avonduren vergoed middels tijd-voor-tijd.
Je bent besluitvaardig, representatief, empathisch en hebt een probleemoplossend vermogen en financieel inzicht. Je hebt kennis van MS Office (Word, Excel en Outlook) en bent in bezit van een rijbewijs (B). Junioren zijn ook welkom om te solliciteren.

Wij bieden

Het is een zelfstandige en uitdagende functie waarbij je verantwoordelijkheid draagt. Daarnaast bieden wij jou de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden en een plezierige, informele werksfeer met betrokken collega’s. Bij deze functie krijg je een auto, telefoon en tablet van de zaak.

Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.