Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Technisch Manager Zorgvastgoed

Ingevulde vacature – Technisch Manager Zorgvastgoed

Voor Surplus gevestigd in Zevenbergen zoeken wij een ervaren Technisch Manager. Wil jij jouw technische kennis inzetten om een optimale woonomgeving te realiseren voor cliënten woonachtig in de diverse woonzorgcentra in West-Brabant? Lees dan snel deze vacature.  

Over Surplus
Surplus is een regionale zorg- en welzijnsorganisatie in West- en Midden-Brabant.  Er werken ongeveer 3000 medewerkers en meer dan 2000 vrijwilligers bij Surplus.  Collega’s die dagelijks welzijns- en zorgdiensten bieden aan cliënten. Dit doen ze bij iemand thuis, op locatie in de wijk of in één  van de woonzorgcentra.  

Door te blijven investeren in de woonzorgcentra creëren we een fijne omgeving om in te wonen en een fijne plek om te werken. Surplus wil persoonsgerichte zorg leveren aan alle cliënten. Alleen door cliënten echt te zien, als mens met een eigen geschiedenis, gewoontes, zorgen en genoegens, kan persoonsgerichte zorg geboden worden. Alle medewerkers werken vanuit deze persoonlijke benadering, welke zich laat samenvatten in het perspectief ‘ZIE MIJ’. 

De totale vastgoedportefeuille van Surplus bestaat uit  zo’n 130 panden. Variërend van 12 grote woon-zorgcomplexen tot bijvoorbeeld een buurtcentrum of wijkzusterpost. Je bureau staat in Zevenbergen, maar je zult geregeld op pad zijn naar de diverse locaties. Surplus heeft haar werkgebied opgedeeld in een aantal regio’s. Iedere regio wordt aangestuurd door de regiomanager. De regiomanager wordt ondersteund door de centraal georganiseerde “dienst Ondersteuning”. De afdeling Vastgoed & Facilities is hier onderdeel van en draagt vanuit haar expertise inhoudelijke verantwoordelijkheid. De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de zorg, bedrijfsvoering en het vastgoed. Jouw direct leidinggevende is manager Vastgoed & Facilities Tjerk Hoppenbrouwers. 

De functie
Als technisch manager heb je een dienstverlenende en adviserende rol naar de regiomanager. Je bent dan ook niet budgetverantwoordelijk. De regiomanager verwacht van jou advies en projectmanagement op het gebied van beheer en onderhoud in de breedste zin van het woord. Het onderhoud van een dergelijke portefeuille kun je natuurlijk niet alleen. Daarom heb je 2 Technisch coördinatoren en 2 Back office medewerkers waarmee je de werkzaamheden verdeeld. De Coördinatoren coördineren (onderhouds-)projecten. De Back Office medewerkers plannen en organiseren alle administratieve processen. 

Naast het projectmatige deel van deze functie is een effectieve beheerorganisatie van groot belang die helpt bij het leveren van goede dienstverlening. In deze functie ga je “de basis op orde” naar een volgend level brengen. Onder andere nieuwe objecten inventariseren, bijbehorende MJOP’s bijwerken,en energiemanagement scherper uitvoeren zijn dan ook opdrachten waar jij, met je collega’s, mee aan de slag gaat. 

Als Technisch Manager ben jij verantwoordelijk voor de complexere projecten. Denk hierbij ook aan het onderzoeken en doorvoeren van innovaties op het gebied van duurzaamheid, domotica en veiligheid. Je besteedt je tijd dan ook afwisselend aan adviseren, projectmanagement, leiding geven en relatiemanagement. Dit relatiemanagement is zowel intern als extern. Je wilt immers goed op de hoogte zijn en blijven over ontwikkelingen in de markt. 

Functie eisen
Een stevige technische achtergrond staat uiteraard buiten elke discussie. Een afgeronde HTS of TU opleiding, bij voorkeur richting de installatietechniek, is noodzakelijk om deze functie goed in te kunnen vullen. Een aantal jaar ervaring in het technisch management is essentieel. Als je ervaring hebt in het technisch management van zorgvastgoed is een pré. Maar minstens zo belangrijk zijn jouw organisatorische en communicatieve vaardigheden. Je hebt immers vele spanningsvelden in de organisatie waar je tussen moet laveren. Elke euro kan maar een keer uitgegeven worden, dus wordt die gespendeerd aan een technische installatie of extra handen aan het bed? Kortom, dit is een geweldige functie voor iemand met een hart voor techniek én mensen. 

Aanbod
Je functie is ingeschaald in de CAO VVT in schaal 60. Dit betekent een salaris van €3088 tot maximaal €4583 per maand. Je werkweek heeft 36 uur. Deze baan biedt een prettige werk-privé balans en toch de uitdaging die iedere professional nodig heeft om veel voldoening uit het werk te halen. 

Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.