Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Vastgoedbeheerder in Rotterdam (40 u/w)

Ingevulde vacature – Vastgoedbeheerder in Rotterdam (40 u/w)

Steens Beheer is al 45 jaar een vertrouwd gezicht op de woningmarkt. Namens vele particuliere investeerders beheert de organisatie een onroerend goed portefeuille in de driehoek Rotterdam – Nijmegen – Groningen. Vanuit het gezellige hoofdkantoor in Schiebroek Rotterdam worden alle werkzaamheden uitgevoerd. Steens Beheer onderscheidt zich door een klein en enthousiast team van 14 medewerkers waar iedereen een breed takenpakket heeft. Daardoor zijn de werkdagen zeer afwisselend. Het teamgevoel is groot door het betrokken management en regelmatige (sportieve) teamactiviteiten. Wegens uitbreiding van de portefeuille zoeken we nu een Vastgoedbeheerder.

De functie
Iedere Vastgoedbeheerder bij Steens Beheer is verantwoordelijk voor een eigen deel van de portefeuille. In de werkzaamheden wordt je ondersteunt door een assistent vastgoedbeheerder. Je vormt de spil in het web van het commercieel, technisch en administratief beheer van de woningen. Je bent van A tot Z betrokken bij alle werkprocessen. Het is een zeer gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is!

Deze functie is zeer geschikt als je al ervaring hebt met het beheren van vastgoed, maar op zoek bent naar meer uitdaging in je vak. Doordat iedere collega bij Steens Beheer een zeer breed takenpakket heeft, is er altijd iets nieuws te leren. Je komt te werken in een hecht en bevlogen team wat elkaar altijd verder helpt. In dit blog kun je meer lezen over de voordelen van het werken voor een kleinere organisatie in het vastgoedbeheer.

Wij zoeken
Binnen onze organisatie is de eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap van de medewerkers groot. Deze zelfde kwaliteiten zoeken we dan ook in onze nieuwe collega. Je kan goed samen werken en je bent niet te beroerd om een collega even de helpende hand te bieden waar nodig.  We werken niet met targets, maar gaan altijd voor de optimale kwaliteit voor onze opdrachtgevers. Een kritische houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Naast deze persoonlijke kenmerken hebben we natuurlijk ook een aantal wensen en eisen met betrekking tot jouw opleiding en werkervaring. Deze zijn als volgt:

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau is gewenst, bij voorkeur Vastgoed & Makelaardij
  • 2 tot 5 jaar werkervaring in het vastgoedbeheer
  • Je woont in, of in de directe omgeving van, Rotterdam
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands
  • Je beheerst zakelijk verantwoord Engels

Wij bieden
Wij bieden jou een afwisselende binnen/buitenfunctie in de regio Rotterdam met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid.  De woningen die wij verhuren zijn vaak van goede kwaliteit dus je komt op de leukste plekken! Nu vinden we zelf dat we een bijzonder prettige groep collega’s hebben, maar dat is straks natuurlijk ook aan jou om te beoordelen. Zoals eerder geschreven zoeken wij een kritische en ondernemende collega. Naast deze prettige omgeving bieden we je natuurlijk een prima arbeidsvoorwaardenpakket met prima opleidingsmogelijkheden, met onder andere een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.