Je bekijkt nu Ingevulde vacature: Verhuurmakelaar in Rotterdam (40 u/w)

Ingevulde vacature: Verhuurmakelaar in Rotterdam (40 u/w)

Steens Beheer is al 45 jaar een vertrouwd gezicht op de woningmarkt. Namens vele particuliere investeerders beheert de organisatie een onroerend goed portefeuille in de driehoek Rotterdam – Nijmegen – Groningen. Vanuit het gezellige hoofdkantoor in Schiebroek Rotterdam worden alle werkzaamheden uitgevoerd. Steens Beheer onderscheidt zich door een klein en enthousiast team van 12 medewerkers waar iedereen een breed takenpakket heeft. Daardoor zijn de werkdagen zeer afwisselend. Het teamgevoel is groot door het betrokken management en regelmatige (sportieve) teamactiviteiten.

De functie
Maandelijks verhuren wij zo’n 10-20 woningen namens onze opdrachtgevers in en rondom Rotterdam. Zodra er een mutatie plaats vindt is het jouw taak om de woning op te nemen en de nieuwe huurwaarde te bepalen. Je verzorgt de bezichtigingen met de mogelijke nieuwe huurders. Doelstelling hierbij is om kwalitatief hoogwaardige huurders te vinden. Om misstanden in de complexen te voorkomen voeren we uitgebreide controles uit bij aspirant-huurders. Het opvragen en nabellen van de nodige documentatie behoort tot jouw takenpakket. Je verzorgt de volledige check-in’s en check-out’s en proces verbaal van oplevering. Een duidelijke en overzichtelijke administratie vinden wij bijzonder belangrijk. Naast het verzorgen van de verhuur van woningen zorg je ook voor het onderhouden van een prettige relatie met kandidaat huurders, opdrachtnemers en verhuurders.

Wij zoeken
Binnen onze organisatie is de eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap van de medewerkers groot. Deze zelfde kwaliteiten zoeken we dan ook in onze nieuwe collega. Je kan goed samen werken en je bent niet te beroerd om een collega even de helpende hand te bieden waar nodig.  We werken niet met targets, maar gaan altijd voor de optimale kwaliteit voor onze opdrachtgevers. Een kritische houding wordt dan ook zeer gewaardeerd. Naast deze persoonlijke kenmerken hebben we natuurlijk ook een aantal wensen en eisen met betrekking tot jouw opleiding en werkervaring. Deze zijn als volgt:

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau is gewenst, bij voorkeur Vastgoed & Makelaardij
  • Een RMT titel is een pré, maar ook een KRMT of ARMT is van harte welkom
  • Ervaring in de verhuur van woningen is een pré
  • Je woont in, of in de directe omgeving van, Rotterdam
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands
  • Je beheerst zakelijk verantwoord Engels

Wij bieden
Wij bieden jou een afwisselende buitenfunctie in de regio Rotterdam met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid.  De woningen die wij verhuren zijn vaak van goede kwaliteit dus je komt op de leukste plekken! Nu vinden we zelf dat we een bijzonder prettige groep collega’s hebben, maar dat is straks natuurlijk ook aan jou om te beoordelen. Zoals eerder geschreven zoeken wij een kritische en ondernemende collega. Naast deze prettige omgeving bieden we je natuurlijk een prima arbeidsvoorwaardenpakket met prima opleidingsmogelijkheden, met onder andere een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Solliciteren
Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld.