Een maatwerk recruitment proces

Voor iedere opdrachtgever voeren wij een maatwerk recruitment proces uit, volledig afgestemd op jouw wensen. Wens je een zeer discrete werving of mogen alle toeters en bellen uit de kast? Wil je volledig ontlast worden of voer je liever de gesprekken zelf? Zoek je een vaste medewerker of gaat het om een interim positie? Wij horen graag jouw wensen en stemmen ons aanbod daarop af.

Werving en selectie bestaat uit twee fases. Gedurende de werving is een juiste én aantrekkelijke voorstelling van zaken van het grootste belang. Voordat een vacature online gaat voeren we een uitgebreid vooronderzoek uit en stellen de optimale vacaturetekst op. Deze wordt gepubliceerd in woord en beeld op alle kanalen waar wij vastgoedprofessionals kunnen bereiken. Daarnaast geloven wij in de actieve benadering van potentiële kandidaten.

Gedurende de selectie voeren wij uitgebreide selectiegesprekken met de kandidaten. Alleen de meest geschikte kandidaten stellen wij voor. Wij zijn er immers om jou als opdrachtgever tijd te besparen. Ook voor kandidaten is het prettig om spoedig de uitkomst van een sollicitatie te vernemen. Naast een gesprek is ook een referentiecheck een standaard onderdeel van het selectieproces. Zoals eerder benoemd leveren wij altijd maatwerk naar gelang de wensen van de opdrachtgever.

Persfoto MHWS-Margriet en Marco

Over MH Werving & Selectie

MHWS biedt vakkundig recruitment van vastgoedprofessionals in het commercieel en maatschappelijk vastgoed. Wij vullen vaste functies en interim posities in. Met een uitgebreid netwerk, trackrecord en vakkennis zijn wij de partner van vele vastgoedorganisaties. Lees verder over onze dienstverlening of bekijk onze actuele vacatures.

WERVING & SELECTIE IN DE VASTGOEDBRANCHE

Voor jouw vacatures in het commercieel en maatschappelijk vastgoed.

WERVING & SELECTIE IN DE VASTGOEDBRANCHE

Voor jouw vacatures in het commercieel en maatschappelijk vastgoed.