Een maatwerk recruitment proces

Met MH Werving en Selectie werken wij voor klanten die werkzaam zijn op het gebied van projectontwikkeling, retail, logisitiek, woningen en kantoren in de vastgoedbranche. Zowel op commercieel als maatschappelijk gebied. De partners van MHWS beschikken in totaal over meer dan 40 jaar ervaring in het vastgoed.

Een goede en diepgaande kennis van het bedrijf van onze opdrachtgever en haar voorkeuren is essentieel voor het succesvol werven van nieuwe collega’s. Korte communicatielijnen zijn daarbij van groot belang. Om die reden worden de opdrachten in de portefeuille dan ook persoonlijk door de partners van MHWS uitgevoerd.

Door onze kennis en betrokkenheid beperkt onze samenwerking zich vaak niet tot een eenmalige opdracht maar werken wij vaak langjarig samen en vormen zo een bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf van onze opdrachtgever(s). Voor iedere vacature voeren wij een maatwerk recruitment proces uit, volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en toegesneden op de functie. 

Gevels Zuidas-9925

'De kracht van een sterke presentatie'

Wij ondersteunen de persoonlijke benadering met een zeer krachtige, visuele presentatie die een optimale zichtbaarheid garandeert. Hiervoor beschikken wij over een eigen in-house Creative Director.

WERVING & SELECTIE IN DE VASTGOEDBRANCHE

Voor jouw vacatures in het commercieel en maatschappelijk vastgoed.