MHWS 2023-Margriet

Margriet van Westenbrugge

Partner
“Sinds 2007 ben ik actief in de werving & selectie van vastgoedprofessionals. Gedreven door hoge kwaliteitseisen heb ik in 2012 MH Werving & Selectie opgericht. Met mijn collega’s bemiddel ik diverse functies in de vastgoedbranche. Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Het kijkje wat ik in de keuken mag nemen bij onze diverse opdrachtgevers en het vertrouwen wat ik krijg van onze kandidaten."
MHWS 2023-Marco

Marco Reijven MBA MRICS

Partner
“Als CEO heb ik leiding gegeven aan diverse vastgoedorganisaties. Keer op keer bleek het grote belang van de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Daar is mijn affiniteit met recruitment ontstaan. In mijn huidige positie als partner binnen MHWS kan ik vastgoedbedrijven vakkundig adviseren op het gebied van duurzame werving en inzet van medewerkers. Mijn netwerk en marktkennis kan ik optimaal toepassen!"
MHWS 2023-Jennifer

Jennifer Muller

Creative Director
“Sinds 2018 ben ik werkzaam bij MHWS en verantwoordelijk voor alle creatieve uitingen zoals de website, visuals en fotografie. Aantrekkelijke en passende beelden versterken iedere vacature. Wij nemen de marketing en vormgeving van iedere vacature dan ook zeer serieus. Naast mijn werk bij MHWS ben ik ook actief voor Dames van de Marketing."

WERVING & SELECTIE IN DE VASTGOEDBRANCHE

Voor jouw vacatures in het commercieel en maatschappelijk vastgoed.