Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Aanstormend Manager Techniek – Den Haag

Ingevulde vacature – Aanstormend Manager Techniek – Den Haag

Aanstormend Manager Techniek
Cornerstone Vastgoed in Den Haag zoekt een ondernemende Aanstormend Manager Techniek. Met jouw organisatietalent zorg jij ervoor dat de drie medewerkers technisch beheer hun werk perfect kunnen uitvoeren. Je komt te werken in een vrolijk en betrokken team, waar ontwikkeling voorop staat! Deze functie is perfect voor de technische professional met een paar jaar werkervaring die graag de volgende stap wil maken.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je kunt uitstekend schakelen tussen de verschillende taken. Prioriteiten stellen is essentieel. Het komt immers voor dat niet alleen de telefoon roodgloeiend staat, maar ook een collega aan je bureau komt met een vraag. Wat doe je eerst?
  • Je raakt niet snel in de stress. En als je er echt niet uitkomt, vraag je een collega om hulp. We verwachten dat je je werk goed plant. Kortom, we zoeken een assertieve, slimme collega die het overzicht houdt!
  • Je wilt gaan (leren) leidinggeven. De Technische Dienst, bestaande uit drie collega’s, ga je aansturen en verder uitbouwen.
  • Om deze baan te krijgen, heb je een technische of een facility achtergrond op MBO of HBO niveau.

Over Cornerstone Vastgoed
Cornerstone Vastgoed is gespecialiseerd in het aankopen, ontwikkelen en beheren van vastgoed voor particuliere vastgoedbeleggers. Het gaat om woningen in Den Haag en Amsterdam in het midden- en duurdere segment. Het bedrijf is gevestigd in het Haagse Bezuidenhout, in een gaaf kantoor met een luxe uitstraling. De sfeer op kantoor is informeel en heel gezellig!

De functie

  • Cornerstone Vastgoed vindt het belangrijk dat het vastgoed in topconditie is, zodat de beleggingen goed renderen. Het is niet alleen jouw taak om de beleggers tevreden te houden, maar ook de huurders. Daarom moet het technisch beheer perfect worden uitgevoerd.
  • Jij bent verantwoordelijk voor het inplannen en voorbereiden van werkzaamheden voor de medewerkers van de Technische Dienst. Het gaat hierbij om het verhelpen van klachten en storingen en het begeleiden van mutaties. Je neemt eindinspecties op bij mutaties en je stelt offertes op voor de benodigde werkzaamheden. Daarnaast offreer en factureer je werkzaamheden intern voor de verschillende beleggers.
  • Naast het intensieve contact dat je hebt met de medewerkers technisch beheer, communiceer je ook regelmatig met bewoners om de diverse werkzaamheden in te plannen. Jij weet dan ook goed hoe je communiceert op verschillende niveaus. De uit te voeren werkzaamheden moet je regelmatig ter plaatse controleren en opleveren.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een MTS bouwkundige opleiding succesvol afgerond en een aantal jaar werkervaring. Een starter met een HTS opleiding of HBO Facility Management is ook van harte welkom;
  • Je spreekt goed Nederlands en beheerst zakelijk Engels;
  • Je hebt je rijbewijs B.

 

Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.