Tijdelijke inzet van vastgoedprofessionals

 

In de huidige dynamische vastgoedmarkt moeten organisaties zich snel kunnen aanpassen aan de veranderende omstandigheden. De inzet van interim professionals kan van grote waarde zijn bij bijvoorbeeld de implementatie van nieuwe systemen, het opstarten van nieuwe projecten of het tijdelijk versterken van de huidige organisatie. Een pré is dat interim professionals met een objectieve blik naar uw organisatie kijken en op deze wijze ook extra waarde aan uw organisatie toevoegen.

De inzet van een interim professional tijdens de werving van de vacature is uiteraard ook mogelijk. Het voordeel is dat het continue proces in uw organisatie doorloopt en het gewenste zoekprofiel zeer goed gedefinieerd kan worden. Ook kan deze professional eventueel gewenste veranderingen alvast introduceren of de nieuwe collega verder opleiden op de werkplek. Deze zogenoemde junior-senior constructie is veel gebruikt bij het invullen van zeer specialistische functies. Hiermee wordt de continuïteit gegarandeerd en blijft essentiële kennis behouden

MHWS vult regelmatig interim posities in bij haar klanten in het commercieel en maatschappelijk vastgoed. Het draait hierbij om tijdelijke vervanging of tijdelijke versterking van een organisatie. MHWS beschikt over een uitgebreide portefeuille met vakkundige interim professionals. Denk hierbij aan Portefeuille Managers, Asset Managers, Technisch Managers, Huisvestingadviseurs of Interim Managers. Deze professionals zijn werkzaam in heel Nederland.

 

 

Danny Berenbak-9216

'Een gerichte aanpak als basis voor succes'

Onze gerichte werkmethode staat garant voor uitstekende resultaten en wij beschikken dan ook over een uitgebreid trackrecord.

WERVING & SELECTIE IN DE VASTGOEDBRANCHE

Voor jouw vacatures in het commercieel en maatschappelijk vastgoed.