Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Bestuurlijk Vastgoedregisseur – Zuid Holland

Ingevulde vacature – Bestuurlijk Vastgoedregisseur – Zuid Holland

Hoe bied jij asielzoekers passende huisvesting voor korte of langere tijd? Wetende dat opvang van kwetsbare groepen soms gevoelig ligt, voor alle betrokken partijen? Wil jij op zakelijke wijze en met de menselijke maat zorgen voor het verwerven of verkopen van de juiste locaties voor het COA in Zuid Holland? Dan zijn we op zoek naar jou.

Over de functie
Als Bestuurlijk Vastgoedregisseur ben je verantwoordelijk voor het aankopen of aanhuren van vastgoed ten behoeve van de opvang van asielzoekers. Dit vraagt om grote zorgvuldigheid. Het COA werkt immers met maatschappelijk geld voor een zeer kwetsbare doelgroep. De vestiging van een asielzoekerscentrum kan soms tot sociale onrust leiden. Daarom onderhoudt het COA zeer goede contacten met de lokale politiek, vastgoedeigenaren en andere stakeholders. Precies dit is de rol van de bestuurlijk vastgoedregisseur.

Als bestuurlijk Vastgoedregisseur voor Zuid Holland geef je mede sturing aan de totale vastgoedportefeuille. Je legt en onderhoudt bestuurlijke contacten met gemeenten en provincies en kent de vastgoedmarkt in je regio. Deze contacten zet je in voor het acquireren van nieuwe locaties. Je beoordeelt potentiële locaties op geschiktheid in relatie tot het PvE, de vastgoedvisie en vastgoed strategie. Je voert de onderhandelingen over de aanhuur of koop van gronden en opstallen en stelt de daarvoor benodigde contracten op. Je houdt daarbij altijd het doel van het COA in het oog: sobere, veilige en doelmatige opvang voor asielzoekers. In samenspraak met de regiomanager Opvang en Begeleiding stel je de bestuursovereenkomsten met de gemeente op en je bereid de benodigde interne besluitvorming voor.

Functie-eisen
Als Bestuurlijk Vastgoedregisseur vragen we het volgende van je:

  • Werk- en denkniveau op HBO+ of WO niveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de vastgoedbranche en ervaring op het snijvlak van publiek en privaat
  • Organisatiesensitief en een goede politieke antenne
  • Stevig en zakelijk onderhandelen met oog voor de doelstelling van het COA en duurzame relaties
  • Zelfstandig, daadkrachtig en integer
  • Flexibiliteit en collegialiteit
  • Je kunt communiceren en schakelen op elk niveau.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Solliciteer dan zeker op deze uitdagende en veelzijdige functie.

Over het COA als werkgever   
Bij het COA vangen we al sinds 1994 asielzoekers op in opvangcentra. In onze opvangcentra bieden we hen basisvoorzieningen en begeleiding naar hun toekomst in Nederland of daarbuiten. Onze organisatie is altijd in beweging. Meebewegen met de (politieke) realiteit en samen inspelen op kansen zit in onze genen.

Bij ons werk je samen met collega’s uit diverse disciplines aan de opvang en begeleiding van asielzoekers uit allerlei culturen en met diverse achtergronden. Wij bieden je een veelzijdig en afwisselend takenpakket en vragen van jou zelfstandigheid. Je krijgt veel vrijheid voor eigen inbreng en wij waarderen initiatieven die ons werk beter maken. Je krijgt van ons volop de ruimte en begeleiding om jezelf te ontwikkelen. Denk aan het volgen van een opleiding, waardoor je nog beter kunt functioneren in je huidige functie of kunt doorgroeien. Wil je meer weten kijk dan op  Werken bij het COA.

We vinden duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand belangrijk. Daarom maken we optimaal gebruik van de diverse talenten en vermogens van onze medewerkers. Voor jouw werk krijg je een aantrekkelijk salaris, eerlijke vergoedingen en een goed pensioen.

Deze vacature is inmiddels ingevuld. Solliciteren is helaas niet meer mogelijk.