Een maatwerk recruitment proces

MHWS Executives richt zich in het bijzonder op management- en directiefuncties in de vastgoedbranche. Deze functies vereisen vaak een (nog) gerichtere aanpak waarbij zaken als strategie, vertrouwelijkheid en (markt) gevoeligheid een belangrijke rol spelen. Gedurende het proces focussen de partners van MHWS zich op de nodige harde en zachte kwaliteiten van de gewenste vastgoedprofessional. 

Wij vinden het dan ook van groot belang om ruime aandacht te besteden aan het definiëren van een ideale kandidaat alvorens met de zoekopdracht aan het werk te gaan. Of het nu over de samenstelling van een beloningspakket of over de juiste karaktereigenschappen gaat de partners van MHWS vormen voor de opdrachtgever gedurende het gehele proces een deskundige sparring partner op alle gebieden.

De verstrekte opdrachten zijn veelal vertrouwelijk van aard. Door ons uitgebreide netwerk op nationaal en internationaal niveau kunnen we de ideale kandidaat zeer gericht benaderen. Wenst u een discrete invulling van een management- of directiepositie in uw organisatie? Dan zijn wij u graag van dienst. 

Gevels Zuidas-9922

WERVING & SELECTIE IN DE VASTGOEDBRANCHE

Voor jouw vacatures in het commercieel en maatschappelijk vastgoed.