Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Bouwkundig Inspecteur / Adviseur in Naarden

Ingevulde vacature – Bouwkundig Inspecteur / Adviseur in Naarden

Voor de afdeling VvE beheer van Newomij zoeken wij een enthousiaste Bouwkundig Inspecteur/Adviseur. In deze functie sta je VvE’s en je collega’s met raad en daad terzijde bij technische vraagstukken en het opstellen van Meerjaren Onderhouds Plannen (MJOP’s).

Over Newomij
Newomij is een gedegen vastgoedonderneming gevestigd in Naarden. Naast het beheer van de eigen commerciële portefeuille is er ook een aanzienlijke eigen woningportefeuille. De organisatie voert het volledige beheer uit. Daarnaast worden er Financieringen, Verzekeringen en VvE beheer aangeboden aan derden. Newomij is een familiebedrijf met een lange staat van dienst. Het gedegen personeelsbeleid, de lange dienstverbanden en de uitstekende voorzieningen zijn absoluut onderscheidend in de branche.

De Afdeling VvE beheert zo’n 500 verenigingen voor derden en voor de eigen organisatie. Zo’n 60% van de VvE’s is gelegen in de regio Amsterdam. Van alle VvE’s bestaat zo’n 60% uit nieuwbouwcomplexen. Dat maakt het werk bijzonder afwisselend en veelzijdig. Niet alle verenigingen maken gebruik van technisch beheer, maar het aantal groeit gestaag. De afdeling VvE beheer heeft op dit moment één Technisch manager in dienst, kortom je sparringspartner zit op je te wachten!

De functie
Zoek jij een positie met veel afwisseling en vrijheid, dan is deze rol je op het lijf geschreven. De werkzaamheden zien er als volgt uit:

  • Het inspecteren van de complexen en het opstellen van MJOP’s in IBIS.
  • Het adviseren van de besturen en leden bij VvE vergaderingen.
  • Het uitvoeren van aanbestedingen en controles op de uitvoering van werkzaamheden door de betreffende opdrachtnemers.
  • Het controleren en adviseren over contractwerkzaamheden zoals liftonderhoud, schoonmaak en schilderwerk.
  • Het adviseren over duurzaamheidsvraagstukken.

De wensen
We zoeken een collega met een afgeronde opleiding Bouwkunde op MBO of HBO niveau. Heb je al veel ervaring met het opstellen en uitvoeren van MJOP’s? Dan is dat een fantastische pré. Wil je het heel graag leren? Ook dan ontvangen we graag je sollicitatie. Verder werkt ervaring met NEN 2767 absoluut in je voordeel. Ervaring in het bijzondere werk van VvE beheer vinden wij een pré. Mocht de situatie het vereisen dan zal je avondvergaderingen bij moeten wonen, hier staat uiteraard wel een vergoeding tegenover. Naast deze werkinhoudelijke wensen vinden we het erg fijn als je een flexibele en dienstverlenende instelling hebt.


Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.