Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Assistent Vastgoedbeheerder

Ingevulde vacature – Assistent Vastgoedbeheerder

Sipkema Beheer zoekt een Assistent Vastgoedbeheerder ter ondersteuning van het huidige team. Deze functie heeft een veelzijdig en afwisselend takenpakket waar we je graag alles over vertellen!

Over Sipkema Beheer B.V.
Sipkema Beheer is de vastgoedmanagement organisatie van een private belegger. De portefeuille bestaat uit woningen, kleinschalige kantoren en winkels. Het kantoor van Sipkema Beheer bevindt zich in Rotterdam. Van daaruit werkt het enthousiaste team van 6 personen aan de dagelijkse aansturing van de portefeuille. De sfeer is informeel, betrokken en kwaliteit van het werk staat hoog in het vaandel.

De functie
Je primaire focus is het operationele beheer van de portefeuille. Door de mix van woningen, kantoren en retail is elke klus weer anders. Jij zorgt, in samenwerking met de andere leden van het team, dat de huurders van Sipkema een prettige leef- of werkomgeving hebben. Je bent ook actief betrokken bij onze nieuwe huurders. Dit doe je zowel binnen als buiten kantoor. Wij vinden een goede relatie met onze huurders maar ook met de aannemers en andere dienstverleners erg belangrijk. Je taken bestaan dan ook uit commerciële en technische werkzaamheden.

Je verzorgt de voor- en eindinspecties bij huuropzeggingen, zodat de woning of het kantoor in de juiste conditie weer verhuurd kan gaan worden. In het geval van kantoren zal de makelaar je assisteren. Je hebt zelfstandig contact met onze huurders en je neemt vragen en storingen van hen aan. Indien nodig schakel je de uitvoerende aannemers / bedrijven in. Je schrijft hiervoor opdrachtbonnen uit en zorgt ervoor dat deze correct geadministreerd en opgevolgd worden.

Bij grotere klussen zal de Technisch Manager je ondersteunen met de werkzaamheden zoals het toezicht op de uitvoering, offertes opvragen en beoordelen, onderhandelen over de offertes en opleveringen aan nieuwe huurders.
Daarnaast houd je je bezig met bijvoorbeeld de WWS puntentellingen, het beantwoorden van vragen van (potentiële) huurders, contact onderhouden met de vastgoedbeheerder of makelaars, het opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten en allonges en samen met collega’s het actueel houden van de administratie.
Ook bezoek je met enige regelmaat de complexen om bijvoorbeeld uitgevoerde werkzaamheden of meterstanden te controleren. Bij alle werkzaamheden is er ondersteuning vanuit het goed samenwerkende team.

De Ideale Kandidaat
Natuurlijk hebben we ook voor deze functie de ideale kandidaat in gedachten. Ervaring in het vastgoedbeheer is absoluut een voordeel. Je werkt op MBO/HBO niveau en hebt bij voorkeur basiskennis over technische zaken, een technisch opleiding is een pré.
Als je al kennis van huurrecht hebt, is dat een heel mooie bonus. Mocht je dit niet hebben, dan bieden we je graag een passende opleiding aan. Uiteraard spreek en schrijf je correct Nederlands.

We verwachten dat je het echt leuk vindt met verhuurd vastgoed en de huurders bezig te zijn, breed inzetbaar bent, voldoende commercieel, de onderdelen van een gebouw kunt benoemen en vooral logisch kan nadenken.

De functie heeft een behoorlijke lijst van zeer gevarieerde taken, deze afwisseling maakt de functie volgens ons erg leuk. We snappen het als je ze nog niet allemaal in de vingers hebt. Een gezonde dosis nieuwsgierigheid en leergierigheid is dan ook essentieel in deze functie. En vergeet niet, je hebt collega’s die de portefeuille van binnen en van buiten kennen en je altijd zullen helpen in geval van vragen. Net zo goed als zij ook graag door jou geholpen willen worden mocht het nodig zijn.

Kortom, collegialiteit, verantwoordelijkheidsgevoel, goed gevoel voor verhoudingen en leergierigheid/enthousiasme zijn essentieel in deze functie. Dit is de perfecte baan voor iedereen die zich in de volledige breedte in het (technisch) vastgoedmanagement wil ontwikkelen. De collega’s staan voor elkaar klaar en helpen elkaar waar nodig, ook als dat misschien niet op de eigen takenlijst staat.

Aanbod
Deze functie kun je invullen voor 32 tot 40 uur per week. Wij bieden je een goed salaris, passende bij jouw leeftijd en ervaring. We stellen een auto ter beschikking voor jouw externe afspraken. Daarnaast ontvang je jaarlijks 1 maandsalaris welke je dient te besteden aan je eigen pensioenvoorziening. Bij uitstekend functioneren krijg je een eindejaarsbonus ter waarde van 1 maandsalaris. Kortom de primaire arbeidsvoorwaarden zijn prima voor elkaar.


Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.