Je bekijkt nu Commercieel Vastgoedbeheerder – Rotterdam

Commercieel Vastgoedbeheerder – Rotterdam

Zorg jij dat de woningen, kantoren, winkels, parkeerplaatsen en ligplaatsen van belegger Sipkema Onroerend Goed zorgvuldig beheerd en verhuurd worden? En kijk jij uit naar een functie met ruimte voor jouw vastgoedkundige en commerciële ambities? Lees dan deze vacature!

Aanbod
Naast een prachtige leercurve ontvang je een salaris passend bij jouw opleiding en werkervaring. Het betreft een functie van 40 uur per week, 36 uur werken per week is bespreekbaar, maar dan wel verdeelt over 5 werkdagen. Je krijgt een auto tot je beschikking voor je zakelijke kilometers omdat je geregeld op pad bent naar de verschillende panden. Je krijgt een Microsoft Surface laptop en telefoon om je werk uit te kunnen voeren.

Heb je een sportabonnement? Dan krijg je van Sipkema een tegemoetkoming van €20 netto per maand. Ook aan je pensioen is gedacht, je ontvangt per jaar 1 maandsalaris extra om in jouw pensioen te investeren. Uiteraard is er ook opleidingsbudget beschikbaar om bij te dragen aan jouw verdere professionele ontwikkeling. In normale omstandigheden viert Sipkema graag het succes met een fijn bedrijfsuitje of borrel. Idealiter start je in april of mei met deze mooie baan.

De functie
Zoals je kunt zien op de website van Sipkema Onroerend Goed, beschikt de organisatie over een zeer diverse vastgoedportefeuille in Rotterdam en omstreken. Recent is besloten het beheer van de portefeuille naar binnen te halen, dus volop werk aan de winkel! Sipkema Beheer B.V. verzorgt het asset – en property management van bijna de gehele portefeuille. Ter uitbreiding van het team zoekt zij een commerciële en enthousiaste vastgoed beheerder die zin heeft om te werken aan deze mooie portefeuille.  Samen met de technisch beheerder, administrateur en administratief medewerker vorm je het beheerteam en rapporteer je aan de directeur.

Aan jou de taak om te zorgen dat de portefeuille optimaal verhuurd is. Je werft nieuwe huurders voor de woningen en stuurt de makelaars aan in het geval van BOG. Beschikbaar vastgoed presenteer je op aantrekkelijke wijze op de verschillende websites en social media kanalen. Je bedenkt een fijne online campagne als een project net wat extra aandacht nodig heeft. Huurders kunnen bij jou terecht met hun vragen. Je verzorgt de bezichtigingen en de (voor-)opleveringen. Uiteraard zorg je dat, in samenwerking met je collega’s, de huurdossiers in orde zijn. Allonges en huurverhogingen moeten op tijd de deur uit zijn en eventuele leegstand wordt tijdig voorkomen.

Doordat jij alle zaken op operationeel gebied vakkundig regelt, kun je ook adviseren op tactisch gebied. Dit doe je in samenwerking met je collega’s van financiën en techniek. Waar liggen de kansen voor de verdere ontwikkeling en verduurzaming van de portefeuille? Zijn er mogelijkheden om een complex op te toppen, of is juist verduurzamen een betere optie? Al het vastgoed is in eigendom en samen met het team werk je aan plannen tot verbetering en verduurzaming van de portefeuille die vervolgens uitgevoerd kunnen gaan worden. Zo zijn ze nu bezig met het paradepaardje Noordsingel. Zorg jij dat ze ook dit project vlot verhuren en zorgvuldig beheren?

De organisatie
Sipkema Onroerend Goed is een vastgoedbelegger actief in het residentieel en commercieel vastgoed in Rotterdam en omstreken. De portefeuille omvat 400 woningen, diverse kantoren, winkels, parkeerplaatsen en een haven. De organisatie bestaat uit 8 collega’s en wordt aangestuurd door Algemeen Directeur Mireille de Korte. Collegialiteit, professionaliteit en vitaliteit staan hoog in het vaandel bij Sipkema.

Jouw profiel

  • Je hebt een relevante opleiding op HBO niveau, bijvoorbeeld Vastgoed & Makelaardij;
  • Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in het vastgoed. Bijvoorbeeld als (verhuur-)makelaar, vastgoedbeheerder of VvE beheerder;
  • Je bent goed bekend in de regio Rotterdam;
  • Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen, groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent een echte pro-actieve professional;
  • Ervaring met Informant en/of Power BI is een pré;
  • Uiteraard spreek en schrijf je foutloos Nederlands. Engels is een pré.

Solliciteren
De werving & selectieprocedure voor deze vacature wordt uitgevoerd door Margriet van Westenbrugge, partner bij MH Werving & Selectie. Je kunt haar met al jouw vragen bereiken op 0633046730. Solliciteren kan het beste via onderstaand formulier:

[wufoo username=”margriethilde” formhash=”z1178gl15hoy1k” autoresize=”true” height=”609″ header=”hide” ssl=”true”]