Je bekijkt nu PROVADA, 5 survivaltips!

PROVADA, 5 survivaltips!

PROVADA is ieder jaar weer het zakelijk hoogtepunt van mijn jaar. In 3 dagen tijd bijpraten met oude vertrouwde gezichten en een heleboel mensen verwelkomen in mijn vastgoednetwerk. Dit jaar wordt alweer mijn zoveelste editie en ik kijk er naar uit!

Graag deel ik met jou mijn 5 survivaltips voor PROVADA.

1.     Feeling hot hot hot

In de RAI is het altijd 10 graden warmer dan buiten. Volgende week wordt het 21 graden, dus reken maar uit. Elk jaar ben ik weer blij dat je als vrouwwezen toch iets minder laagjes aan hoeft dan alle woestknappe vastgoedmannen in driedelig pak. Kortom, ga er vanuit dat je in je pak in de sauna zit. Drink genoeg, water dan hè. En loop geregeld even naar buiten of naar de conferentiezalen (daar is wel airco) voor een frisse neus.

2.     De innerlijke mens

De eerste broodjes worden altijd aangeboden op het moment dat je nog geen trek hebt. Tegen de tijd dat die trek wel komt, zijn ze op. Dan mag je wachten op de bitterballen of aansluiten bij La Place en je pinpas trekken. Kortom, krijg je een broodje aangeboden en heb je nog niet gegeten, wees een echte Hollander en geniet ervan!

3.     Wie was jij ook alweer?

Op PROVADA kom je altijd weer mensen tegen uit een ver verleden waarvan je echt even niet meer helder hebt wie het was. En om nou naar de navel te gaan staren in de hoop dat de badge precies leesbaar is, is ook weer zoiets. De Oplossing: Neem een sidekick mee. “Hoi! Leuk je weer te zien, mag ik je voorstellen aan mijn collega Jennifer?“ Jennifer stelt zich voor Anoniempje noemt zijn naam, en jij bent weer op de hoogte. Dit werkt altijd perfect! Dus hoor je mij dat zeggen, dan ben ik bij deze betrapt.

4. Sanitaire stop

Of je gaat in de rij staan, of je loopt door het conferentiecentrum naar achteren naar de oase van rust. Geen rij, wel airco en stilte… superfijn! En niet allemaal deze tip gebruiken natuurlijk 😉

5. Visitekaartjes, wat moet je ermee?

Bij de ingang begint het grote kwartetten al. Visitekaartjes verzamelen. Gebruik de achterkant van je badge om al die kaartjes te verzamelen. Dan weet je zeker dat je ze niet kwijt raakt, en dat ze na 3 dagen in je kleffe pak nog leesbaar zijn.

Geef een reactie