Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Projectleider Vastgoed – Regio Zuid

Ingevulde vacature – Projectleider Vastgoed – Regio Zuid

Woonzorg Nederland huisvest senioren in heel Nederland, zowel in de vorm van zelfstandige woningen als specifieke zorggebouwen. De Projectleider Vastgoed realiseert de nieuwbouw, herontwikkeling of grootschalige renovatie van deze complexen. Wij zijn ambitieus en willen in de komende jaren onze bestaande portefeuille optimaliseren en ons marktaandeel op peil houden. Hierbij kunnen we jouw vakkundige hulp als Projectleider Vastgoed goed gebruiken! Ter uitbreiding van het team zoeken we 1 collega in regio Midden en 1 collega in de zuidelijke provincies.

Aanbod

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 4.050,- en maximaal € 5.474,- bij een fulltime dienstverband (schaal K volgens CAO Woondiensten);  
 • De mogelijkheid om jouw 36 uur te verdelen in 4 werkdagen;
 • Ruimte voor persoonlijke groei door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden;  
 • Gedurende het thuiswerken vanwege COVID-19 krijg je een tegemoetkoming voor de thuiswerkkosten, voor de dagen dat je op locatie werkt krijg je een reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling; 
 • Een kies je eigen smartphone-regeling.

De functie
We werken continu aan een voor onze doelgroep geschikte vastgoedportefeuille en zijn daarvoor onze portefeuille aan het uitbreiden. Voor 2021 is sprake van een fors investeringsvolume ten behoeve van verbetering, vernieuwing en uitbreiding en dit investeringsvolume groeit in de komende jaren. Jouw Team Vastgoed Ontwikkeling – bestaande uit projectontwikkelaars, projectleiders en directievoerder – heeft een belangrijke rol in het realiseren van de opgave en ambities van Woonzorg Nederland op het gebied van de ontwikkeling van de vastgoedportefeuille. Projecten worden in multidisciplinaire teams, zowel intern als extern, opgepakt.

De veelzijdigheid in deze functie is groot. Denk hierbij aan de veelzijdigheid in type en grootte van projecten, budgetten en locaties. Zo ben je na de haalbaarheidsfase bijvoorbeeld verantwoordelijk voor binnenstedelijke herontwikkelingen van zorgcomplexen tot zelfstandige woningen, maar ook de nieuwbouw voor een zorginstelling in de buitengebieden of de begeleiding van een turn-key aankoop van een projectontwikkelaar. De budgetten die daarmee gemoeid zijn gaan van enkele tonnen tot ettelijke miljoenen. En dan hebben we natuurlijk ook nog zeer diverse stakeholders, zoals de bewonerscommissies, gemeente, zorginstellingen, omwonenden, soms een extern projectontwikkelaar en dan nog eens de betrokken collega’s. Kortom, goed kunnen communiceren, stevige bouwkundige kennis, goed plannen, flexibiliteit en excellent stakeholder management zijn onmisbaar in deze functie.

Jouw werkzaamheden bij Woonzorg Nederland bestaan onder meer uit:

 • Je coördineert en stuurt de technische uitwerking en voorbereiding van projecten aan;
 • Je laat ontwerpen en bestekken opstellen en stelt mede (intern afgestemde) werkomschrijvingen en voorcalculaties op;
 • Je voert technische en functionele scans van gebouwen en complexen uit;
 • Je ondersteunt de projectontwikkelaar waar nodig in de haalbaarheidsfase
 • Je besteedt projecten aan en adviseert over de keuze van aannemers;
 • Je draagt zorg voor de nazorg en begeleiding van bouwkundige en installatietechnische onderwerpen vanuit de oplevering tot en met einde van de onderhoudstermijn;
 • Overige projectwerkzaamheden zoals ontwerp- en besluitvormingstukken voorbereiden, projectadministratie, dossiervorming en rapporteren en verantwoorden van de voortgang, realisatie en afsluiting van projecten.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland heeft een unieke positie in Nederland. Als woningcorporatie richten wij ons exclusief op senioren en we zijn een landelijk toegelaten instelling. Dat betekent dat Woonzorg woningen verhuurt aan ouderen en zorginstellingen in heel Nederland. Recent hebben we onze woonformules geïntroduceerd, waarmee we iedere oudere een passend woningaanbod willen doen. Als grootste landelijke speler in seniorenhuisvesting huisvesten wij bijna 5% van alle 65-plussers in de sociale doelgroep in Nederland. In 30.000 zelfstandige huurwoningen en 12.500 wooneenheden in gebouwen die worden gehuurd door zorginstellingen. Dat is 10% van het totaal aan intramurale zorggebouwen. Wij zijn actief in 179 gemeenten. Dat is ongeveer de helft van alle Nederlandse gemeenten.

Functie eisen

 • Afgeronde opleiding op minimaal HBO / TU niveau, bijvoorbeeld Bouwkunde  
 • Aantal jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie zodat je over de volgende kennis beschikt:
  • Je hebt kennis van en ervaring met bouw-/vastgoedprocessen, bouwkunde, planologie, architectuur en wonen;
  • Je beschikt over ruime kennis van bestekken, constructies, materialen en bouwkosten;
  • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en van de normen en richtlijnen binnen de volkshuisvesting en markt;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken en bent analytisch sterk;
 • Nederlands beheersen in woord en geschrift op zakelijk niveau
 • Je bent een communicatief vaardige teamspeler en beschikt over een stevig verantwoordelijkheidsgevoel

Solliciteren
De werving & selectie procedure is succesvol afgerond.