Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Manager Vastgoedmanagement Woonzorg

Ingevulde vacature – Manager Vastgoedmanagement Woonzorg

Woonzorg Nederland is verandering. Samen met het bestuur en je collega MT-leden draag je bij aan de ontwikkeling en realisatie van de strategische organisatievisie en je treedt hierbij richtinggevend en coördinerend op. Je zorgt er natuurlijk voor dat je je teams meeneemt in de veranderingen van de ingeslagen koers. Met andere woorden; je bent in staat de organisatievisie en -doelstellingen om te zetten in tactisch beleid en operationele activiteiten op de terreinen van veiligheid, duurzaamheid en instandhouding van vastgoed. Je bent gewend om situationeel leiding te geven aan medewerkers, zodat de gestelde doelstellingen worden gerealiseerd.

Je bent lid van het Management Team en verantwoordelijk voor de samenwerking van de afdeling Onderhoud & Bedrijfsbureaus met interne en externe stakeholders. Ook ben je eindverantwoordelijk voor de afgesproken resultaten. Je geeft direct leiding aan 19 (vaste) medewerkers en indirect aan 32 medewerkers.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het in beeld hebben van de staat van onderhoud van het bezit, het detecteren van de benodigde onderzoeksactiviteiten en voor het wegzetten van deze activiteiten in de markt. Je draagt zorg voor het (laten) uitvoeren van de vastgestelde dienstverlening aan de (interne) klant en voor het lean organiseren van de integrale besturing en de bewaking van de processen van onderhoud en de bedrijfsbureaus. Een uitdagende functie voor een ervaren manager, die op een enthousiaste en gestructureerde manier verandering en professionalisering kan bewerkstelligen.

Woonzorg Nederland
Onze missie is helder, mensen zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen door het bieden van comfortabele woonruimte, een hoogwaardig aanbod van diensten en uitstekende service aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut willen wonen.  Met ruim 27.500 huurwoningen en 15.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming.

Ons aanbod
Veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een baan in een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden.

Je  profiel
Je functioneert op WO niveau en je beschikt over aantoonbare meerjarige (minimaal 7 jaar) managementervaring en leidinggevende capaciteiten. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met de zakelijke en commerciële dienstverlening en met resultaat- en klantgericht werken.

Verder weet je, op hoofdlijnen, wat er speelt binnen de technische kolom van een woningcorporatie en je kunt hier op een proces- en projectgerichte manier mee omgaan. Je bent in staat om binnen de kaders van de organisatie je eigen onafhankelijke koers te varen waarbij je staat voor je eigen afdeling zonder het organisatiebelang, de verhoudingen en de belangen van anderen uit het oog te verliezen. Je beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden en integriteit staat hoog in het vaandel. Je weet innovaties op het gebied van vastgoed, onderhoud en ouderenhuisvesting in de markt te vinden en te analyseren op de gevolgen voor de technische kolom en het team en andere collega’s hiervoor te enthousiasmeren. Je beschikt over gevoel voor organisatiesensitiviteit en empathie zowel binnen de technische kolom als naar interne klanten en externe stakeholders. Intern met betrekking tot communicatie en klant-leverancier relatie, extern naar belangen van operationele aard (het juiste onderhoud op de juiste plaats en het juiste moment) en strategisch belang (visie van het bestuur op strategisch vastgoed).

Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.