Je bekijkt nu INGEVULDE VACATURE: Projectmedewerker – Amstelveen

INGEVULDE VACATURE: Projectmedewerker – Amstelveen

De komende jaren staan er bij Woonzorg Nederland talloze ambitieuze projecten op de planning om de druk op de woningmarkt te verlichten. Als grootste ouderenhuisvester van Nederland dragen wij graag onze steentje(s) bij. En jij kunt daar ook aan bijdragen! Wij zoeken namelijk een nauwkeurige projectmedewerker om onze projectmanagers en projectontwikkelaars te ondersteunen bij de complexe vastgoedprojecten.

Aanbod
Woonzorg Nederland biedt jou als woningcorporatie een aanbod conform schaal H van de CAO Woondiensten. Dit komt neer op een salaris van €3230 tot €3979 bruto per maand. Je 36-urige werkweek kun je eventueel in 4 dagen invullen, kortom alle ruimte voor jouw privéleven. Uiteraard zijn jouw pensioenregeling en de nodige verzekeringen goed geregeld.

Over Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland bezit maar liefst 5% van alle ouderencomplexen in Nederland. Van Noordoost Groningen tot Terneuzen, van de drukke Randstedelijke binnensteden tot krimpgebieden, overal hebben wij ons bezit. Wij verhuren zowel aan particulieren in de sociale sector als aan zakelijke klanten zoals zorgorganisaties. In onze particuliere zorgcomplexen werken wij graag samen met zorgorganisaties om ouderen zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen. Zorgzame wijken vinden wij heel belangrijk!

Wij zijn al ons bezit aan het beoordelen aan de hand van onze kwaliteitseisen die zijn vastgelegd in de Woonformules. Dit doen we voor de particuliere en zakelijke markt. Dat resulteert in het afstoten, verbouwen maar ook herontwikkelen van ons huidige bezit. Daarnaast zijn we volop aan het investeren in de uitbreiding van onze portefeuille. Om ook in de toekomst een aantrekkelijke en duurzame vastgoedportefeuille te behouden zijn we zeer geïnteresseerd in de innovaties zoals circulair, modulair of bio-based bouwen. En dat is precies waarom we jouw assistentie zo goed kunnen gebruiken!

De functie
In deze nieuwe functie ondersteun je de projectontwikkelaars en projectleiders bij de uitvoering van hun projecten. Het gaat hierbij om het monitoren en uitvoeren van allerlei noodzakelijke administratieve processen in de vastgoedontwikkeling. Een relevante opleiding in de bouw of het vastgoed is dan ook essentieel.

Je bent verantwoordelijk voor de volgende taken:

  • Checkt inhoudelijk Programma van Eisen en andere eisen versus planontwikkeling / tekeningen;
  • Controleert plannen en tekeningen op juistheid in de verschillende fasen (definitief onderwerp en bouwvoorbereidingstekeningen;
  • Stemt af met nutsbedrijven en andere betrokken partijen;
  • Controleert offertes van aannemers met calculatie externe adviseur op detailniveau;
  • Maakt huurberekeningen (ZW), woningwaarderingen (WWS), honorariumberekening adviseurs, exploitatieberekeningen (bedrijfswaarde);
  • Stelt investeringsbegrotingen en projectplanningen op;
  • Bereidt diverse vergunningsaanvragen, contractstukken met aannemers en correspondentie (brieven, opdrachten, beslisdocumenten) voor;
  • Ondersteunt bij de voorbereiding van verkoopactiviteiten.

Profiel
Je hebt een relevante opleiding in de bouw of vastgoed gevolgd op HBO niveau. Dit is de perfecte functie voor iemand die op termijn verder wil doorgroeien in de projectontwikkeling. Je kan goed gestructureerd werken en houdt het overzicht. Collega’s kunnen altijd op jou terugvallen ingeval van vragen. Door je assertieve houding vraag je extra door waar nodig en attendeer je collega’s tijdig als het proces ergens wat meer aandacht nodig heeft.

Solliciteren
De werving & selectie voor deze positie wordt uitgevoerd door Margriet van Westenbrugge, partner bij MH Werving en Selectie. Voor al jouw vragen is zij bereikbaar op 0633046730. Solliciteren op deze positie kan het beste via dit formulier:

Deze is succesvol ingevuld! Solliciteren op deze functie is helaas niet meer mogelijk.