Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Teammanager Marketing, Verhuur & E-business – Amsterdam

Ingevulde vacature – Teammanager Marketing, Verhuur & E-business – Amsterdam

Voor Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SAREF) werven wij een bevlogen Teammanager Marketing, Verhuur & E-business. SAREF belegt in vastgoed in binnen- en buitenland en is een van de grootste spelers op de Nederlandse markt. SAREF wil als belegger de optimale klantbeleving bieden aan de huurders en dat bereiken zij door middel van slimme innovaties en optimale bedrijfsprocessen. Voor de business unit Woningbeleggingen zoeken wij de Teammanager Marketing, Verhuur & E-Business. Heb jij ruime ervaring in het vermarkten en verhuren van woningen, heb je oog voor innovaties en ben je een vakkundig manager? Dan is deze functie geknipt voor jou!

Organisatie

SAREF is een van de grootste vastgoedinvesteerders op de Nederlandse markt. Zij zijn al 50 jaar vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken voor institutionele beleggers. Zij financieren, ontwikkelen en beleggen in vastgoed en hypotheken in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers, zoals verzekeraars en charitatieve instellingen. In totaal beheren ze 20,8 miljard euro voor meer dan 60 klanten. Daarbij zoeken zij nadrukkelijk naar interactie tussen de financiële en de maatschappelijke meerwaarde van vastgoed en hypotheken. Ze zijn een 100 procent dochter van Achmea B.V. en onderdeel van Achmea Groep.

SAREF belegt in divers vastgoed zoals wonen, winkels, zorgvastgoed en kantoren. Met een omvangrijke grondportefeuille en uitgebreide expertise op het gebied van vastgoedontwikkeling, wordt duurzaam gebouwd aan de toekomst van de opdrachtgevers, de huurders en het eigen vastgoedbedrijf.

De Business Unit Woningbeleggingen is verantwoordelijk voor het totale woningportefeuille van circa 30.000 woningen, verspreid over heel Nederland. Zij vertegenwoordigd een waarde van ongeveer €5,6 miljard. Naast werkzaamheden op het gebied van Asset & Technisch Management, Acquisitie & Dispositie beschikt de BU over een team Marketing & Verhuur. Dit team bestaat uit 4 collega´s en de sfeer is stimulerend: informeel, dynamisch en resultaatgericht! De bottom-up lijnen in de organisatie bieden volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, ambitie, proactief handelen en arbeidsmotivatie. Vanuit een passie voor vastgoed is iedereen sterk gefocust op rendement voor zowel de pensioenfondsen als de huurder.

Functie

Wij zoeken een Teammanager Marketing & Verhuur die samen met het afdelings-MT verantwoordelijk is voor de verdere uitbouw van de visie & strategie van de Business Unit Woningbeleggingen. Ook in de vastgoedwereld zijn belangrijke verschuivingen en ontwikkelingen te zien en wij proberen daar zo goed mogelijk op voor te sorteren. Jij en je team zijn verantwoordelijk voor het vermarkten van onze gehele nieuwbouwportefeuille (zo’n 2000 vrije sector huurwoningen per jaar). De uitdaging is om hiermee enerzijds een optimaal rendement te realiseren voor onze opdrachtgevers en anderzijds een heel tevreden huurder te vinden voor iedere woning.

Jij bent verantwoordelijk voor:

• Het functioneren van de vier professionals in het team Marketing & Verhuur die zich richten op de marketing en verhuur van onze nieuwbouwportefeuille.
• Identificeren van interessante (markt)ontwikkelingen en het benutten van kansen om deze te vertalen naar initiatieven die passen bij de ambitie van de business.
• Samenwerking met start-ups, marktinitiatieven, keten- en outsourcingspartners etc. om klantreizen van de toekomst neer te zetten.
• Het formuleren van beleid voor de distributie en dienstverlening rondom de woningproducten en het maken van beleidsnotities, resentaties en implementatieplannen.
• De doorvertaling van het strategisch beleid in de operatie en het vanuit inhoudelijke expertise deelnemen aan projecten.

De teammanager rapporteert aan de director BU Woningbeleggingen.

Functie eisen

Jij weet alles van de Nederlandse woningmarkt, bent dol op slimme innovaties en ook nog eens een goede manager. Jij stuurt een team van vier bevlogen en vakkundige dames aan met flair. Je hebt ruime ervaring opgedaan in het optimaliseren van online dienstverlening zodat je het nieuwe verhuurplatform van SAREF perfect kunt lanceren. Wij denken dat jij nu werkt bij een projectontwikkelaar, vastgoedbelegger, vastgoedmanagementorganisatie of grote woningcorporatie.

Puntsgewijs ziet jouw profiel er als volgt uit:
•Kennis van de markt en producten voor online dienstverlening, vastgoed en de digitale ontwikkelingen daarbinnen in het bijzonder.
•HBO/WO-niveau en opleiding en/of ruime ervaring in marketing, bij voorkeur in het vastgoed.
•Strategische en analytische vaardigheden: je zorgt voor visie op de klantreis van de toekomst.
•Ervaring met het aansturen van een team.
•Verbindende en tactische vaardigheden: je weet besluitvorming te beïnvloeden en zorgt voor verbinding in de keten en binnen het team.
•Operationele vaardigheden. Door de grootte van het team zul je ook geregeld zelf de handen uit de mouwen moeten steken voor operationele werkzaamheden.
•Ontwikkelgericht en ondernemend, jij maakt ideeën concreet, toetst deze en bent in staat te realiseren.
•Geloof in de ambities van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

SAREF hecht grote waarde aan de huurder. Daarom werk jij altijd in belang van de klant. Als een product geen toegevoegde waarde heeft voor de huurder, bieden we het simpelweg niet aan. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Aanbod

Deze functie is ingeschaald in de Achmea CAO Schaal J. Daarbij hoort een salaris van €4173 tot €5810 bruto voor een werkweek van 36 uur. De standplaats is Amsterdam Sloterdijk.

Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.