Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Team Assistent – Rotterdam

Ingevulde vacature – Team Assistent – Rotterdam

Voor Stone Value in Rotterdam zoeken we een enthousiaste team assistent. Met jouw organisatietalent zorg jij ervoor dat de taxateurs optimaal hun werk kunnen doen.

Organisatie

Stone Value is een jong bedrijf met drie enthousiaste taxateurs. Ze zijn gevestigd en een gezellig kantoor in Rotterdam Delfshaven. Kwaliteit en excellente service leveren aan de klant staat hoog in het vaandel. De klanten zijn vastgoedeigenaren en instellingen in alle soorten en maten. Stone Value taxeert allerlei types vastgoed. Elk type vastgoed is welkom, behalve woningen. En juist die variatie in vastgoed, van kantoren tot retail, van logistiek tot zorgvastgoed maakt het werk van Stone Value zo leuk. Stone Value gelooft dat vastgoedtaxatie steeds meer datadriven wordt. Investeren en innoveren in ICT heeft dan ook de focus. Teamwork is belangrijk. Daarom wordt er naast het werk elke vrijdag samen geluncht met de beroemde Fastfood Friday, die overigens steeds gezonder van aard wordt. Kortom een gezellig bedrijf waar op hoog niveau gewerkt wordt, met een zeer professioneel team in een prettig kantoor.

Functie

Het taxeren van vastgoed is precies werk waar veel documenten en data bij komen kijken. Daarom is het van groot belang dat de informatie op het juiste moment beschikbaar is voor de taxateur. Jij zorgt daarvoor. Het begint natuurlijk bij het offreren van werkzaamheden aan opdrachtgevers. Jij zorgt dat de offertes op tijd en tot in de puntjes verzorgd de deur uit gaan. Zodra de opdrachtgever de opdracht verstrekt heeft aan Stone Value, zorg jij dat de nodige informatie verzameld wordt. Zo kan de taxateur snel aan de slag met de juiste stukken. De taxateur maakt een rapport wat jij netjes opmaakt zodat het snel en piekfijn bij de opdrachtgever op het bureau ligt.

Vastgoedtaxatie wordt steeds meer datadriven. Kortom, meer digitaal uitzoeken en minder op locatie. Het is daarom van groot belang dat jij heel handig bent met computers en ICT. Door jouw handigheid bespaar je jezelf en collega’s een hoop werk. Door jouw vrolijke aanpakkersmentaliteit kunnen de taxateurs zich volledig storten op het taxeren van vastgoed. Alle overige, maar essentiële, werkzaamheden neem jij van hen over. Naast deze werkzaamheden krijg je ook een aantal officemanagement taken toebedeelt. Van agendabeheer, tot het op peil houden van de voorraad kantoorartikelen.

Aanbod

Deze functie is geschikt voor een betrokken medewerker met een HBO achtergrond. De precieze achtergrondopleiding is voor ons van minder belang. We bieden jou een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij jouw leeftijd, ervaring en opleidingsniveau. Mocht je ambiëren om zelf taxateur te worden dan nodigen we je ook nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.