Je bekijkt nu Ingevulde vacature -Technisch Manager – Regio Zuid

Ingevulde vacature -Technisch Manager – Regio Zuid

Woonzorg Nederland huisvest ouderen in heel Nederland. De Technisch Manager zorgt voor de optimale kwaliteit van de vastgoedportefeuille in de zuidelijke provincies. Woonzorg Nederland is een ambitieuze organisatie met een stevige groeiambitie en huurderstevredenheid hoog in het vaandel. Daarom is het managen van de technische kwaliteit van de huidige portefeuille van groot belang. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van zo’n 50 complexen.

Aanbod

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 4.050,- en maximaal € 5.474,- bij een fulltime dienstverband (schaal K volgens CAO Woondiensten);  
 • De mogelijkheid om jouw 36 uur te verdelen in 4 werkdagen;
 • Ruimte voor persoonlijke groei door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden;  
 • Gedurende het thuiswerken vanwege COVID-19 krijg je een tegemoetkoming voor de thuiswerkkosten, voor de dagen dat je op locatie werkt krijg je een reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling; 
 • De kies-je-eigen-smartphone-regeling.

De functie
Jij realiseert en coördineert alle planmatige onderhoudsprojecten, brandveiligheidsprojecten en bijkomende investeringen in jouw gebied in Regio Zuid. Alle aanbestedings- en contractstukken worden door jou gecontroleerd en je leidt verschillende overleggen over de projecten waar jij bij betrokken bent. Je stelt samen met onze werkvoorbereider de jaarplanning voor de inkoop op en bent ook nog eens verantwoordelijk voor de jaarbegroting. Dat is veel, maar voor jou geen enkel probleem toch?

We hopen het niet, want we hebben nog meer voor je: Je gaat bij Woonzorg Nederland ook de complexinformatie actueel houden en toezien op de naleving van de wet- en regelgeving op veel verschillende gebieden. Denk daarbij aan het bouwbesluit, de NEN-normen, legionellabeheer, brandveiligheid en nog veel meer. Dat kun je natuurlijk niet alleen en daarom werk je in deze rol nauw samen met onze Bewonersconsulent, de Clustermanager, een Accountmanager en onze Assetmanager. Verder draag jij zorg voor:

 • Jouw eigen vastgoedportefeuille.
 • Een actuele meerjarenplanning van jouw complexen
 • Tijdige onderhoudswerkzaamheden bij al jouw gebouwen.
 • De communicatie met alle interne en externe stakeholders (van onze eigen mensen tot aan de vertegenwoordigers van de intramurale instellingen).
 • Regie op planmatig onderhoud in regio Limburg & het oosten van Noord Brabant

We bieden je een zeer veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Je werkt samen met een projectleider die zich exclusief bezig houdt met brandveiligheid en bijkomende investeringen. Jij bent budgetverantwoordelijk voor zijn werkzaamheden. Daarnaast heb je ook de ondersteuning van een ervaren werkvoorbereider vanuit ons regiokantoor in Tilburg.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland heeft een unieke positie in Nederland. Als top-10 woningcorporatie richten wij ons exclusief op senioren en we zijn een landelijk toegelaten instelling. Dat betekent dat Woonzorg woningen verhuurt aan ouderen en zorginstellingen in heel Nederland. Recent hebben we onze woonformules geïntroduceerd, waarmee we iedere oudere een passend woningaanbod willen doen. Als grootste landelijke speler in seniorenhuisvesting huisvesten wij bijna 5% van alle 65-plussers in de sociale doelgroep in Nederland. In 30.000 zelfstandige huurwoningen en 12.500 wooneenheden in gebouwen die worden gehuurd door zorginstellingen. Dat is 10% van het totaal aan intramurale zorggebouwen. Wij zijn actief in 179 gemeenten. Dat is ongeveer de helft van alle Nederlandse gemeenten.

Functie eisen

Wij hoeven jou niet te vertellen wat de NEN 2767 inhoudt, want je bent een expert. Je weet van de hoed en de rand en durft al jouw collega’s constructief te voorzien van de benodigde feedback, want alleen zo worden wij (en ons werk) elke dag een beetje beter. Natuurlijk werk je goed in teamverband, want we doen dit immers samen, maar ook in zelfstandig werken blink je uit. Je bent een echte communicator en schakelt dagelijks met interne en externe stakeholders die aan jouw projecten verbonden zijn. En verder? Verder zien we graag het volgende op jouw CV:

 • Een bachelor in een bouwkundige of technische richting.
 • 5 tot 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Een rijbewijs B en een eigen auto, want je zit vaak op de weg.
 • Het vermogen om de juiste zaken prioriteit te geven.
 • Sterk en kundig in het efficiënt werken met diverse digitale systemen zoals onder andere Key2Wocas en Office365.
 • Nederlands beheersen in woord en geschrift op zakelijk niveau
 • Je bent een communicatief vaardige teamspeler en beschikt over een stevig verantwoordelijkheidsgevoel

Solliciteren
De werving & selectie procedure is succesvol afgerond.