Je bekijkt nu Ingevulde vacature: Junior Adviseur Duurzaamheid (24/28 u/w)

Ingevulde vacature: Junior Adviseur Duurzaamheid (24/28 u/w)

Gebouwinzicht draagt bij aan de verduurzaming van al het Nederlandse utilitaire vastgoed. Om te kunnen voldoen aan de gemaakte klimaatafspraken moeten we nu aan de slag. Een ambitieuze doelstelling waar wij jouw hulp goed bij kunnen gebruiken! Heb jij recent je relevante HBO of WO opleiding in het vastgoed afgerond en wil jij jouw carrière starten als Junior Adviseur Duurzaamheid? Lees dan snel verder!

Aanbod

Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan van in eerste instantie 6 maanden met 1 maand proeftijd. Het betreft een parttime functie van 24 tot 28 uur per week. We betalen een maandsalaris van ongeveer €2400 bruto op basis van 40 uur. Op jaarbasis ontvang je 25 vakantiedagen, ook op basis van 40 uur. Daarnaast ontvang je een NS businesscard met mogelijkheid tot gebruik van een Greenwheels auto.

De functie

Gebouwinzicht inspireert, adviseert en begeleidt vastgoedeigenaren bij de verduurzaming van het  utilitair vastgoed. Dat doet gebouwinzicht door klanten inzicht te geven in de processen en de software en de documenten die nodig zijn om het verduurzamingstraject van de gebouwen soepel te laten verlopen. In eerste instantie fungeer je hierbij als rechterhand van oprichter Sannie Verweij. Je krijgt een stevig inwerktraject en volop begeleiding, zodat je al snel zelfstandig aan de slag kunt met het uitvoeren van opdrachten. Dit kan variëren van het opstellen van een BREEAM adviesrapport, het verzamelen van vastgoedinformatie tot het opstellen van gebouwdossiers. Vanuit de rol van junior adviseur ga je verder doorgroeien naar adviseur. Met de juiste aanvullende opleiding(en) zul je je snel ontwikkelen en alle ruimte krijgen voor jouw ambities op het gebied van verduurzaming.  Uiteraard krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de onderneming met inzet van jouw commerciële talent.

De werkgever

Gebouwinzicht werkt vanuit de filosofie dat inzicht de basis is van continue verduurzaming. Dat doen wij door processen, software en de nodige documenten inzichtelijk te maken en waar nodig bij te laten sturen. Alleen als de gebouwdossiers op orde zijn, kan verduurzaming van de vastgoedportefeuille plaatsvinden. Wij leveren onze diensten in het commercieel en maatschappelijk vastgoed.

We schreven het al eerder, Gebouwinzicht draagt bij aan de verduurzaming van al het Nederlands vastgoed. Een “big audacious goal” waar we vol voor gaan. Het halen van dit doel vergt groei van de onderneming, vandaar dat we nu de stap nemen om het team uit te breiden. De duurzaamheidsprincipes waar we onze klanten mee inspireren volgen we natuurlijk ook zelf op. Zo werken we vanuit huis en reizen zoveel mogelijk met het OV. Verdere ontwikkeling van het bedrijf in commerciële en intellectuele zin vinden we heel belangrijk. Vandaar dat het volgen van verdere opleidingen gestimuleerd wordt. Ben jij net zo gepassioneerd over verduurzaming als wij? Dan maken we graag kennis met jou!

Functie eisen

  • Recent afgeronde opleiding HBO of WO bouwkunde. Bijvoorbeeld Facility Management, Vastgoed & Makelaardij of Bouwkunde
  • Nederlands spreken en schrijven op zakelijk niveau
  • Woonachtig in de Randstad
  • Passie voor duurzaamheid
  • Leergierige persoonlijkheid
  • Communicatief vaardig in woord en schrift

Deze functie is ingevuld, zoek je een vergelijkbare baan? Stuur dan je cv in via de open sollicitatie.