NL real estate

Overview

  • Founded Date 1 januari 1900
  • Geplaatste vacatures 1
  • Bekeken 402

Bedrijfsomschrijving

Vanuit het prachtige kantoor op de Amsterdamse Zuidas adviseert NL real estate beleggers en ontwikkelaars uit binnen- en buitenland over investeren op de Nederlandse vastgoedmarkt. NL real estate heeft in haar bestaan een zeer sterk track-record opgebouwd en is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende boutique kantoren binnen de commerciële vastgoedmarkt in Nederland. Om de capaciteit en het team verder te vergroten en de woningadvisering verder uit te breiden, is NL real estate op zoek naar een (medior of senior) Consultant Residential die het team komt versterken.

NL real estate is een boutique kantoor met 20 vastgoedspecialisten gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is vijftien jaar geleden opgericht door de partners die nog allen werkzaam zijn in het bedrijf. Het bedrijf kenmerkt zich door de persoonlijke aanpak bij de dienstverlening aan grote, veelal internationale, investeerders. Hierbij staat professionaliteit altijd voorop.

NL real estate maakt onderdeel uit van het netwerk van de Knight Frank groep en heeft zo toegang tot een wereldwijd netwerk van (collega) experts en klanten.

Het kantoor bevindt zich in het ITO gebouw aan het Gustav Mahlerplein te midden van belangrijke spelers op de vastgoedmarkt. Er wordt gewerkt in een open kantoortuin in een informele sfeer. Natuurlijk is er ook regelmatig ruimte voor een gezellige borrel op vrijdag en worden successen ook spontaan gevierd met een diner, borrel of lunch. Regelmatig worden er ook uitstapjes gepland om de samenhang binnen het bedrijf te ondersteunen.

 

Het kantoor van NL Real Estate