Je bekijkt nu “De 1-miljard-grens is in zicht!”

“De 1-miljard-grens is in zicht!”

Precies 6 maanden geleden noteerden we de volgende uitspraak van Simon IJsseldijk van vastgoedbeheerder Compact Real Estate Services: “Wij willen door de 1-miljard-euro grens heen”. Is dat gelukt? En tegen welke prijs? VJ sprak hem opnieuw.

“Ja, wij liggen op koers om medio 2020 door de 1-miljard-euro grens te gaan!” vertelt Simon IJsseldijk. “Het is absoluut uitdagend geweest, maar met hard werken, de juiste mensen en trouwe opdrachtgevers is het ons gelukt. Dat wil niet zeggen dat dit jaar alleen maar van een leien dakje ging. Zoals veel partijen in het vastgoed hebben ook wij moeite gehad om de juiste mensen aan ons te binden en kregen we te maken met een zeer gewaardeerde collega die langdurig uitviel. Via ons uitgebreide netwerk konden we de positie gelukkig snel invullen met een ervaren interimmer. Maar nu aan het einde van het jaar kan ik met trots zeggen dat deze collega weer aan de slag gaat en de vacante posities met succes zijn ingevuld. En daar zijn we bijzonder blij mee, want als kleinere werkgever kan het best uitdagend zijn om je optimaal te positioneren om zo toptalent aan te trekken.”

Uitbreiding
Ijsseldijk zag de portefeuille het afgelopen halve jaar uitgebreid met een aantal opvallende objecten, waaronder een nieuwbouw appartementencomplex met 80 verhuureenheden in Utrecht en een portefeuille met wijkwinkelcentra verspreid over heel Nederland. “Voor een buitenlandse opdrachtgever mochten we onze dienstverlening uitbreiden en nieuwe kantoren in de Randstad toevoegen aan de portefeuille.”

“Ook hebben we verder geïnvesteerd in onze dienstverlening door onze medewerkers een uitgebreid opleidingenpakket aan te bieden en actief te investeren in jong talent. We zijn tevens aan onze ICT en processen aan het bouwen geslagen waardoor we nog snellere en betere dienstverlening kunnen bieden aan onze opdrachtgevers en huurders. Het voelt soms als een never ending story, maar wat zijn strakke processen en goede ICT belangrijk voor een professioneel vastgoedbeheerder.”

Focus op familiy offices
Hij is tevreden over de bereikte resultaten. “We kijken uit naar de verwachte groei in het komende kwartaal. Onze beleggers hebben ook niet stil gezeten en een aantal mooie projecten aan ons toegewezen. En met ons mooie team, strakke procedures en werklust zijn wij er klaar voor om ook deze projecten weer optimaal te managen. Komend jaar verwachten we ook ons team weer verder uit te mogen breiden. Zo zoeken we nu naar een enthousiaste stagiair property management. Dus houd ons in de gaten! We zijn nog steeds hard op weg om de grote tussen de kleinere vastgoedbeheerders te worden en zijn uniek in onze focus op family offices en private beleggers”, aldus IJsseldijk.

Dit artikel is 18 december 2019 geplaatst door Vastgoedjournaal.