Je bekijkt nu INGEVULDE VACATURE: Back Office Medewerker – Rotterdam

INGEVULDE VACATURE: Back Office Medewerker – Rotterdam

Wegens de emigratie van een geweldige collega (snik!) zoeken wij een nieuwe Back Office Medewerker. Zorg jij dat je collega’s hun werk zorgeloos kunnen uitvoeren en heb jij voor (bijna) elke vraag een oplossing? Dan is deze functie voor jou!

Over Steens Beheer
Eerst maar even voorstellen voordat we verder gaan. Wij zijn Steens Beheer, met ruim 46 jaar ervaring een bekende naam in de vastgoedmarkt. Wij zijn gevestigd in Rotterdam Schiebroek en vanuit ons gezellige kantoor beheren wij een portefeuille met voornamelijk woningen in de regio Rijnmond. Wij zijn met 20 collega’s en hebben hard werken én veel lol maken hoog in het vaandel staan. Collegialiteit, gezelligheid en sportiviteit vinden wij belangrijke kwaliteiten. Maar bovenal vinden we jouw initiatieven belangrijk. Zijn er dingen die we beter, sneller, slimmer kunnen doen? Zeg het! Wij staan altijd open voor suggesties. Het bedrijf is immers zo goed als zijn medewerkers.

De functie
In het vastgoedbeheer is er altijd wat te doen, en dan bedoelen we ook écht altijd. Vragen van huurders, verzoeken van eigenaren, projecten, storingen en allerlei andere professionele verplichtingen. Aan jou de veelzijdige taak om de portefeuillemanager hierbij te ondersteunen. Die heet overigens gewoon Rogier. Door binnenkomende vragen vakkundig af te handelen, de agenda te monitoren en te assisteren bij verschillende projecten zorg jij dat Rogier zijn werk optimaal kan uitvoeren. Maar we houden hem én de andere collega’s graag gelukkig, vandaar dat extra assistentie als geroepen komt!

Functie eisen
Voor deze veeleisende positie zoeken we vooral een opgeruimd karakter. Je opereert op MBO of HBO niveau en hebt minimaal 3 jaar werkervaring. Je kan makkelijk schakelen tussen verschillende taken en je bent handig met allerlei software. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands, je bent immers ons visitekaartje naar onze relaties toe. Reistijd vinden we zonde van ieders tijd, daarom vinden we het fijn als je in de regio Rotterdam woont. We vinden het belangrijk dat je je eigen werkvoorraad goed bewaakt en het aangeeft als je teveel of te weinig te doen hebt.

Aanbod
We bieden je graag een fijne functie voor 40 uur per week. 32 uur werken is bespreekbaar. We betalen je hiervoor het welbekende marktconforme salaris, afhankelijk van jouw werkervaring. Ook bieden we jou de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

De vacature is ingevuld. Mocht je op zoek zijn naar een vergelijkbare functie stuur dan gerust een open sollicitatie.