Je bekijkt nu Medewerker Servicedesk (32-40 u/w) in Hilversum

Medewerker Servicedesk (32-40 u/w) in Hilversum

Voor Compact Real Estate Services in Hilversum zoeken wij een Servicedesk Medewerker voor minimaal 32 uur per week. Je staat de huurders, leveranciers en opdrachtgevers met flair te woord en maakt hun dag net een beetje mooier. Graag vertellen we je in deze vacature zoveel mogelijk over deze afwisselende baan. Je hebt na het lezen ongetwijfeld nog vragen, dus bel vooral onze recruiter voor meer informatie en de allerbeste sollicitatietips. Maar nu eerst meer over Compact Real Estate Services en de functie.

De werkgever
Compact Real Estate Services is de autoriteit op het gebied van vastgoedmanagement voor family offices. Vanuit een prachtige kantoorvilla in het centrum van Hilversum beheren zij vastgoed in heel Nederland. Het vastgoed is in eigendom van private beleggers en vastgoedfondsen. De portefeuille bestaat uit woningen in het midden- en hogere segment, kantoren en winkels. Het team bestaat uit 20 medewerkers. Een jong team wat met veel enthousiasme elke dag weer de beste service levert aan eigenaren en huurders. Wat Compact Real Estate Services onderscheidt? Dat is de persoonlijke aanpak. De betrokkenheid van collega’s en nauwe samenwerking met huurders, leveranciers en eigenaren. Door die persoonlijke aanpak loopt iedereen net dat stapje harder, is het werk sneller klaar en is de kwaliteit top!

De functie
Elke werkdag kunnen de huurders contact opnemen met al hun vragen of reparatieverzoeken. Als servicedesk medewerker ben jij de eerste die ze aan de lijn krijgen. Je vraagt goed door wat het probleem precies is. Door jouw technische kennis kun je goed achterhalen waar het probleem zit en hoe groot  en urgent het is. Wij verwachten dat jij de verschillende onderdelen in een woning of bedrijfspand kunt benoemen. Weet jij bijvoorbeeld wat de volgende zaken zijn? Sifon, cilinder, scharnier? Dan is jouw technische kennis voor deze baan voldoende. En al werkende leren we je met alle plezier nog veel meer bij.

De vragen en reparatieverzoeken registreer jij zorgvuldig. Voor de lunch bespreek je ze met de Technisch Manager. Samen besluiten jullie welke klussen door welke aannemer, loodgieter of dakdekker worden opgelost. Na de lunch zet jij de opdrachten uit naar de verschillende partijen. Verder vraag je offertes op en bel je eerder uitgezette opdrachten na. Ook bel je nog even met die huurder die je eerder sprak om te controleren of de klacht naar tevredenheid is verholpen. En zit je werk er alweer op? Dan is er vast een collega die je nog even een handje kunt helpen met het controleren van een brief of het nabellen van een offerte.

Door jouw flair en luisterend oor krijg je al snel een fijne band met je collega’s, huurders en leveranciers. Door jouw aandacht lever je goed werk af en voelen huurders zich gehoord en gewaardeerd. Kortom, jouw baan is heel belangrijk voor de organisatie. Deze functie betreft in eerste instantie de vervanging van een zwangere collega, de inwerkmogelijkheden zijn dan ook prima. Mocht ook de samenwerking goed bevallen, dan bieden we je graag een contract voor langere duur aan.

Functie eisen
Wij zoeken vooral een fijne persoonlijkheid voor deze functie. Jouw vooropleiding vinden wij van minder belang. Deze functie staat ook open voor starters. Bovenal zijn jouw gezond verstand, doorzettingsvermogen en technische kennis voor ons de doorslaggevende factoren om jou een arbeidscontract aan te bieden. Als jij naast vloeiend Nederlands ook Engels spreekt, dan is dat een pré. Wil jij graag doorgroeien binnen het bedrijf, dan is dat op termijn zeker bespreekbaar. Wij zoeken een collega voor minimaal 32 uur per week.

Solliciteren
MH Werving & Selectie voerde de briefselectie uit voor deze vacature. Alleen de beste 5 brieven worden doorgestuurd naar de opdrachtgever. De functie is inmiddels succesvol ingevuld. Solliciteren op deze vacature is helaas niet meer mogelijk.