Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Backoffice Medewerker Woningen

Ingevulde vacature – Backoffice Medewerker Woningen

Voor Compact Real Estate Services in Hilversum zoeken wij een fulltime Backoffice Medewerker. Je ondersteunt je collega’s en huurders met allerlei vragen en klussen. Graag vertellen we je in deze vacature zoveel mogelijk over deze afwisselende baan. Je hebt na het lezen ongetwijfeld nog vragen, dus bel vooral onze recruiter voor meer informatie en de allerbeste sollicitatietips. Maar nu eerst meer over Compact Real Estate Services en de functie.

De werkgever
Compact Real Estate Services is de autoriteit op het gebied van vastgoedmanagement. Vanuit een prachtige kantoorvilla in het centrum van Hilversum beheren zij vastgoed in heel Nederland. Het vastgoed is in eigendom van particuliere en institutionele beleggers. De portefeuille bestaat uit woningen in het midden- en hogere segment, kantoren en winkels. Het team bestaat uit 16 medewerkers. Een jong team wat met veel enthousiasme elke dag weer de beste service levert aan eigenaren en huurders. Wat Compact Real Estate Services onderscheidt van haar vakbroeders? Dat is de persoonlijke aanpak. De betrokkenheid van collega’s en nauwe samenwerking met huurders, leveranciers en eigenaren. Door die persoonlijke aanpak loopt iedereen net dat stapje harder, is het werk sneller klaar en is de kwaliteit top!

De functie
Het vastgoedbeheer van woningen is complex. Iedere huurder wil waar voor zijn of haar geld en verwacht de allerbeste service. En die levert Compact Real Estate Services! Om te zorgen dat de organisatie deze hoogwaardige kwaliteit kan blijven leveren ondersteun je jouw collega’s bijvoorbeeld met het opstellen van opleverrapporten, administratieve afhandeling van mutaties, aanvragen van offertes, het herschrijven van een brief, versturen van correspondentie, het inplannen van afspraken tot het bemannen van de servicedesk. Je bent dan ook zo’n welbekende duizendpoot die dol is op afwisseling.

Door jouw flair en luisterend oor krijg je al snel een fijne band met je collega’s, huurders en leveranciers. Door jouw aandacht lever je goed werk af en voelen collega’s en huurders zich gehoord en gewaardeerd. Kortom, jouw baan is heel belangrijk voor de organisatie. Deze functie is ter uitbreiding van het team, de inwerkmogelijkheden zijn dan ook prima.

Functie eisen
Wij zoeken vooral een fijne persoonlijkheid met relevante werkervaring voor deze functie. Ervaring als backoffice medewerker, assistent(e) of secretaresse. Uitstekend Nederlandse spreken en schrijven is een harde eis. Jouw vooropleiding vinden wij van minder belang. Bovenal zijn jouw flair, gezond boerenverstand en doorzettingsvermogen voor ons de doorslaggevende factoren om jou een arbeidscontract aan te bieden. Als jij naast vloeiend Nederlands ook Engels spreekt, dan is dat een pré. Ook als jij woont in, of in de directe omgeving van, Hilversum dan is dat een pré. Wil jij graag doorgroeien binnen het bedrijf, dan is dat op termijn zeker bespreekbaar.

Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.