Je bekijkt nu Assistent Vastgoedmanager – Rotterdam

Assistent Vastgoedmanager – Rotterdam

Wegens uitbreiding van de portefeuille van Steens Beheer zoeken wij een klantgerichte en accurate Assistent Vastgoedmanager. Vanuit ons gezellige kantoor in Rotterdam ondersteun jij, samen met je collega’s, onze huurders bij al hun vragen over hun woning. Samen zorgen we voor optimale huurderstevredenheid en daarmee dragen we bij aan een goed rendement voor onze beleggers.

Over Steens Beheer
Steens Beheer is al 45 jaar een vertrouwd gezicht op de woningmarkt. Namens vele particuliere en institutionele investeerders uit binnen- en buitenland beheert de organisatie een onroerend goed portefeuille in de driehoek Rotterdam – Nijmegen – Groningen. Vanuit het gezellige hoofdkantoor in Rotterdam Schiebroek worden alle werkzaamheden uitgevoerd. Steens Beheer onderscheidt zich door een klein en enthousiast team van 17 medewerkers waar iedereen een breed takenpakket heeft. Daardoor zijn de werkdagen zeer afwisselend. Het teamgevoel is groot door het betrokken management en regelmatige (sportieve) teamactiviteiten.

De functie
Je bent het aanspreekpunt voor huurders en de betrokken dienstverleners zoals aannemers, schoonmakers en huismeesters ter plaatse. De huurders kunnen via de portal eenvoudig hun verzoeken, storingen of eventuele klachten melden. Aan jou de taak om deze te beoordelen en waar mogelijk op te lossen. Hierbij moet je natuurlijk goed opletten of het eventueel garantiewerk voor de aannemer betreft. Je stuurt de huismeester, aannemer en andere dienstverleners vakkundig aan zodat we de huurders optimaal woongenot ervaren.

De start is per mei of juni 2021 en in overleg is eerder starten ook mogelijk. Voor deze functie zoeken we iemand met minimaal 3 jaar werkervaring.

In dit blog kun je meer lezen over de voordelen van het werken voor een kleinere organisatie in het vastgoedbeheer.

Wij zoeken
Wij zoeken een klantgerichte professional die service met een hoofdletter schrijft. Je communiceert soepel in het Nederlandsen pakt makkelijk de telefoon om zaken te regelen. Je kunt goed prioriteiten stellen en waar nodig even flink doorpakken. Je bent handig met software en maakt je nieuwe programma’s snel eigen. Naast deze persoonlijke kenmerken hebben we natuurlijk ook een aantal wensen en eisen met betrekking tot jouw opleiding en werkervaring.

Wij bieden
Wij bieden jou een afwisselende functie in Rotterdam met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid.  Nu vinden we zelf dat we een bijzonder prettige groep collega’s hebben, maar dat is straks natuurlijk ook aan jou om te beoordelen. Zoals eerder geschreven zoeken wij een klantgerichte en ondernemende collega. Naast deze prettige omgeving bieden we je natuurlijk een prima arbeidsvoorwaardenpakket met uitstekende opleidingsmogelijkheden.

Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.