Je bekijkt nu Ingevulde Vacature – Regisseur Vastgoed Parteon

Ingevulde Vacature – Regisseur Vastgoed Parteon

Voor de dynamische afdeling Vastgoed van woningcorporatie Parteon in Zaanstad zijn wij op zoek naar een Regisseur Vastgoed voor 36 uur per week. Wil jij jouw talenten inzetten om het vastgoed en de klanttevredenheid te optimaliseren? Dan is deze baan wellicht iets voor jou.

Parteon is in ontwikkeling. Een woningcorporatie met 16.000 verhuureenheden in de Zaanstreek, die zich kenmerkt door verantwoordelijkheid, daadkracht en samenwerken.  Met 170 medewerkers wordt dagelijks hard gewerkt aan deze ambities. De kerntaak ligt de komende jaren in toenemende mate op huishoudens die niet in staat zijn op eigen kracht in hun huisvesting te voorzien, met een focus op betaalbaarheid, beschikbaarheid, zelfstandig wonen en duurzaamheid.

De komende jaren wil Parteon de voorraad sociale huurwoningen op peil houden, de gemiddelde streefhuur verlagen en het tempo op het gebied van duurzaamheid versnellen. In het domein wonen en zorg zoekt Parteon actief samenwerking met partners. Voor wie het wil, biedt Parteon een uitdagende werkomgeving.

De organisatie maakt een verandering door. De Asset Managers, Regisseurs Vastgoed en Regisseurs Klant sturen in een driehoeksverhouding de portefeuille aan. De regisseurs posities zijn nieuw in de organisatie, er is dus volop ruimte voor eigen invulling en ontwikkeling.

De functie valt direct onder de Manager Vastgoed. De afdeling Vastgoed omvat Dagelijks Onderhoud, Onderhoud en Projecten. Jouw taak is het optimaliseren van de technische kwaliteit van de vastgoedportefeuille op tactisch niveau. Dit doe je in voortdurend overleg met je collega’s. Per gebied is er een driehoek van de Asset Manager, Regisseur Klant en Regisseur Vastgoed actief. Als Regisseur Vastgoed stel je de KPI’s voor de afdeling Vastgoed vast, in overleg met je samenwerkingspartners. De hiërarchische aansturing van de afdeling is in handen van de Manager Vastgoed.

De Regisseur Vastgoed:

  • Richt zich op het ontwikkelen, uitdragen en realiseren van de technische en financiële key performance indicatoren (KPI’s).
  • Is verantwoordelijk voor informatie over de technische staat van het vastgoed, relevante in- en externe ontwikkelingen en de stand van zaken van onderhoudsactiviteiten.
  • Deelt kennis over en visie op vastgoed met collega’s in het gebiedsoverleg, waarin ook Regisseurs Klanten en Asset Managers participeren.
  • Stuurt op gedegen besluitvorming over plannen die uiteindelijk resulteren in het verhogen van de klanttevredenheid.
  • Zorgt niet alleen voor planvorming, maar regisseert ook de realisatie van de plannen en de technische interventies die daaruit voortkomen.
  • Volgt de trends en innovaties in de markt met betrekking tot contractvormen, vastgoedmanagement, samenwerkingen en aanbesteden

Wij zoeken een professional met ruime ervaring in het (technisch) beheer van vastgoed. Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden typeren jou. Je werkt op een HBO+/WO niveau en hebt aantoonbare ervaring in het vergaren en analyseren van vastgoeddata en techniek. Je bent vooruitstrevend, nieuwsgierig en open minded. “Hokjes denken” is jou vreemd. Je onderscheidt je met jouw conceptuele denkniveau. Natuurlijk kun je communiceren op ieder niveau en mensen enthousiasmeren voor jouw plannen. Je kan projectmatig en matrix gericht werken.

Parteon biedt naast deze nieuwe functie waar je zelf nog mede invulling aan kan geven, betrokken collega’s, een organisatiecultuur waarin zakelijkheid en mensgerichtheid hand in hand gaan, en goede arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie wordt een jaarcontract geboden. Het gaat echter om een reguliere invulling. Deze functie is ingedeeld in salarisschaal K van de CAO woondiensten met een maximum van € 5.034,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.