Je bekijkt nu Junior Taxateur – Noord Holland

Junior Taxateur – Noord Holland

Wil jij carrière maken in de vastgoedbranche en zoek jij de ideale startplek? Lees dan snel verder. Bij KRK ben je van harte welkom om intern opgeleid te worden tot Junior Taxateur Commercieel Vastgoed. Lees snel verder over deze prachtige kans!

Wij bieden
Naast een prachtige start van je carrière in het hart van de vastgoedbranche biedt KRK je natuurlijk een prima salaris. Daarnaast ontvang je onder andere een pensioenregeling, 27 vakantiedagen per jaar, een mobiliteitsregeling en collectieve verzekeringen met korting. KRK biedt ook betaalde studie en het eigen KRK Young Professionals opleidingsprogramma. Maar er is nog meer! Bij interesse informeren wij je graag over de inhoud van het hele pakket.

De functie
Het commercieel vastgoed draait volledig om de waarde en waardeontwikkeling van vastgoed. Daarom is vastgoed taxeren essentieel. Als vakkundig taxateur staat je een fantastische carrière te wachten. Bij KRK werken dagelijks 80 collega’s aan de diverse vastgoedvraagstukken. Kortom, doorgroei, verbreding en verdieping van jouw carrière is zeker mogelijk binnen KRK.

KRK vindt opleidingen erg belangrijk. Uiteraard financieren ze externe relevante opleidingen. Maar ook intern heeft KRK jou een heleboel te bieden. De 80 collega’s beschikken over een ruime expertise en die delen ze graag in het KRK Young Professionals Opleidingsprogramma. Ook extern deelt KRK de kennis graag, zo is KRK aangesloten bij Dynamis en is je toekomstig leidinggevende de voorzitter van NVM Business.

Jouw profiel
Je hebt recent je opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij afgerond of rondt deze binnenkort af. Enige jaren werkervaring is mooi meegenomen, maar is geen vereiste. Het enige wat KRK verder van jou vraagt is een voorliefde voor vastgoed en een flinke dosis leergierigheid.

Over KRK
In heel Noord Holland is KRK de partner voor ieder vastgoedvraagstuk. In de kantoren in Amsterdam, Zaandam, Heerhugowaard, Alkmaar en Krommenie is er altijd de perfecte werkplek bij jou en jouw opdrachtgever in de buurt. De collega’s houden zich dagelijks bezig met hun passie: mensen en vastgoed. Hierbij heeft KRK de ambitie om de beste en meest verrassende vastgoedoplossingen voor haar relaties te vinden.

KRK kenmerkt zich door een gezonde ambitie en een professionele aanpak gecombineerd met een flinke dosis Noord Hollandse humor en nuchterheid. Dit zorgt voor een unieke werkomgeving, een omgeving waar je elke dag weer energie van krijgt.

Solliciteren
Wil jij meer weten over deze prachtige start van jouw vastgoedcarrière? Neem dan contact op met Marco Reijven van MH Werving & Selectie. Je kunt hem bereiken op 0615878460 of marco@mhws.nl. Solliciteren kan het beste via onderstaand formulier:

[wufoo username=”margriethilde” formhash=”z1gyhe430pe9ljh” autoresize=”true” height=”609″ header=”hide” ssl=”true”]