Je bekijkt nu Projectleider Nieuwbouw – Randstad

Projectleider Nieuwbouw – Randstad

Woonzorg Nederland investeert dit jaar maar liefst 100 miljoen euro in ouderenhuisvesting. Als grootste ouderenhuisvester van Nederland leveren we graag onze bijdrage aan een comfortabele oude dag en wat meer ontspanning op de woningmarkt. Dat doet Woonzorg Nederland door eigen projecten te ontwikkelen, turn-key projecten te kopen of sloop-nieuwbouw van huidig bezit. En jij kunt daar als Projectleider Nieuwbouw een waardevolle bijdrage aan leveren! Heb jij ruime ervaring in de projectleiding van nieuwbouwprojecten en een voorliefde voor zorgvastgoed? Dan is dit wellicht jouw nieuwe baan.

Aanbod
Woonzorg Nederland biedt jou als woningcorporatie een aanbod conform schaal K van de  CAO Woondiensten. Dit komt neer op een salaris van minimaal € 4.141,- en maximaal € 5.597,- bruto per maand. Je 36-urige werkweek kun je eventueel in 4 dagen invullen, kortom alle ruimte voor jouw privéleven. Uiteraard is jouw pensioenregeling dik in orde en zijn ook de nodige verzekeringen goed geregeld. Deze functie biedt prima doorgroeimogelijkheden richting de projectontwikkeling.

Over Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland bezit maar liefst 5% van alle ouderencomplexen in Nederland. Van Noordoost Groningen tot Terneuzen, van de drukke Randstedelijke binnensteden tot krimpgebieden, overal hebben wij ons bezit. Wij verhuren zowel aan particulieren in de sociale sector als aan zakelijke klanten zoals zorgorganisaties. In onze particuliere zorgcomplexen werken wij graag samen met zorgorganisaties om ouderen zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen. Zorgzame wijken vinden wij heel belangrijk!

Wij zijn al ons bezit aan het beoordelen aan de hand van onze kwaliteitseisen die zijn vastgelegd in de Woonformules. Dit doen we voor de particuliere en zakelijke markt. Dat resulteert in het afstoten, verbouwen maar ook herontwikkelen van ons huidige bezit. Daarnaast zijn we volop aan het investeren in de uitbreiding van onze portefeuille. Om ook in de toekomst een aantrekkelijke en duurzame vastgoedportefeuille te behouden zijn we zeer geïnteresseerd in de innovaties zoals circulair, modulair of bio-based bouwen. En dat is precies waarom we jouw assistentie zo goed kunnen gebruiken!

De functie
Met jouw jarenlange ervaring in de nieuwbouw hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen wat een projectleider doet. Maar laten we wel wat kaders meegeven wat we van jou verwachten:

  • Je coördineert en stuurt de technische uitwerking en voorbereiding van projecten aan;
  • Je laat ontwerpen en bestekken opstellen en stelt mede (intern afgestemde) werkomschrijvingen en voorcalculaties op;
  • Je voert technische en functionele scans van gebouwen en complexen uit;
  • Je besteedt projecten aan en adviseert over de keuze van aannemers;
  • Je draagt zorg voor de nazorg en begeleiding van bouwkundige en installatietechnische onderwerpen vanuit de oplevering tot en met einde van de onderhoudstermijn;
  • Overige projectwerkzaamheden zoals ontwerp- en besluitvormingstukken voorbereiden, projectadministratie, dossiervorming en rapporteren en verantwoorden van de voortgang, realisatie en afsluiting van projecten.

Als projectleider stuur je de projecten op de welbekende GOTIC-aspecten. Naast je projecten adviseer je je collega’s waar nodig en ben jij onze inspirator voor innovatief bouwen. Een hele kluif, maar wel een hele leuke kluif al zeggen we het zelf. Wees welkom om een tastbare bijdrage te leveren aan een fijne oude dag voor je medemens!

Profiel
Je hebt uitgebreide ervaring in de projectleiding en een opleiding Bouwkunde op HTS of TU niveau. Je bent een vakkundig projectmanager en stakeholder manager. Ervaring in het zorgvastgoed vinden wij een pré. Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen en kunt prioriteiten stellen. Je kunt Woonzorg collega’s herkennen aan hun nuchtere, vakkundige en pragmatische instelling, herken jij jezelf daar ook in? Uiteraard is het essentieel dat je zakelijk Nederlands spreekt en schrijft.

Solliciteren
De werving & selectie voor deze positie wordt uitgevoerd door Margriet van Westenbrugge, partner bij MH Werving en Selectie. Voor al jouw vragen is zij bereikbaar op 0633046730. Solliciteren op deze positie kan het beste via dit formulier:


[wufoo username=”margriethilde” formhash=”z168ii5h0iz9ibd” autoresize=”true” height=”608″ header=”hide” ssl=”true”]