Je bekijkt nu INGEVULDE VACATURE: Projectmanager Onderhoud – Voorhout

INGEVULDE VACATURE: Projectmanager Onderhoud – Voorhout

De basisschooltijd van kinderen vormt de start voor een leerzaam en gezond leven. Daarom is het zo belangrijk dat ook het onderwijsvastgoed in goede conditie is. Ben jij de Projectmanager Onderhoud die hier voor gaat zorgen? Met jouw bouwkundige achtergrond en coördinerende vaardigheden, zorg jij samen met een enthousiast team dat onze schoolgebouwen in topconditie komen en blijven. Jouw hoogtepunt van 2022? Zeg maar hoogtepunten. Wat dacht je van het opstarten en het aansturen van een door jou op te zetten klusteam, het in kaart brengen van het benodigd groot onderhoud en het verder verduurzamen van onze 28 schoolgebouwen. We verwachten een pro-actieve houding, maar daarnaast krijg jij uiteraard ondersteuning van je collega’s waar nodig. Op die manier zul jij je werk zo goed mogelijk en met veel plezier kunnen doen. Spreekt deze rol jou aan? Lees dan snel verder.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris
 • Een functie voor 40 uur per week (1.0  wtf)
 • Een inspirerende werkomgeving
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband
 • 8% vakantiegeld en 6,3% structurele eindejaarsuitkering
 • 10 weken vakantie per jaar conform CAO Primair Onderwijs
 • Een laptop
 • Een unieke en ruime reiskostenvergoeding vanaf de eerste kilometer

De functie
Met 28 basisscholen en bijna 7.000 leerlingen die dagelijks aan onze zorgen worden toevertrouwd, vragen wij veel van ons vastgoed. Nieuwbouw, onderhoud en beheer staan dan ook voortdurend in de belangstelling van het College van Bestuur, schooldirecties, gemeenten, leerkrachten en natuurlijk de kinderen en ouders. In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor schooldirecties en gemeenten. Je treedt op als projectmanager en werkvoorbereider voor het groot, dagelijks en het contractonderhoud. Daarnaast stuur jij het Sophia klusteam aan dat bestaat uit vijf personen. Dit nieuw op te richten klusteam opereert onder jouw leiding en verzorgt binnen Sophia Scholen al het dagelijks- en correctief onderhoud.

Door de vele belanghebbenden (scholen, bestuur, gemeenten) en de hoge eisen die aan de kwaliteit van onze dienstverlening worden gesteld, is het van groot belang dat je doortastend, zorgvuldig en communicatief sterk bent. In deze functie word je terzijde gestaan door adviseurs en uitvoerende partijen. Je werkt intensief samen met je collega’s van de afdeling Huisvesting & Financiën. Samenwerking en teamwork zijn voor jou zeer bekend. Als projectmanager heb je in ieder geval een afgeronde HBO Bouwkunde. Je hebt meerdere jaren ervaring in de aannemerij of de bouwkundige adviessector en daarmee voldoende ervaring met beheer en onderhoud. Ervaring met de O-prognose en met de soms complexe onderwijswereld zijn een pré. Voor aanvang dienstverband is overleg van een verklaring omtrent het gedrag vereist.

Over Sophia Scholen
Sophia Scholen is een innoverende organisatie, gericht op kwalitatieve groei. Wij faciliteren het onderwijs op schoolniveau en investeren in een professionele organisatie waar circa 600 medewerkers werkzaam zijn. Onze 28 scholen verzorgen uitdagend en toekomstgericht onderwijs dat inspeelt op de individuele mogelijkheden en leerbehoeften van alle leerlingen in een veilige omgeving. Onderwijs waar wij trots op zijn. Onderwijs waarin vertrouwen en duurzaamheid centraal staan, waar onze leerlingen steeds meer eigenaar worden van hun eigen ontwikkeling en zich voorbereiden op hun toekomst. Onderwijs dat verwondert en dat aansluit bij onze creatieve en ondernemende regio; de Duin en Bollenstreek.

Wat ga je doen?

 • Coördinatie van het dagelijks -en contractonderhoud (aansturen klusteam), evenals van het jaarlijks groot onderhoud
 • Monitoring van relevante wet- en regelgeving i.r.t. onderwijshuisvesting (veiligheid & bouwbesluit etc.)
 • Borging van veiligheid en gezondheid op de scholen, onder andere middels periodieke veiligheid- en onderhoudskeuringen
 • Opstellen en up-to-date houden van managementrapportages (gebouwkaarten i.r.t. financiën en kwaliteit)
 • Jaarlijks opstellen, controleren en het implementeren van het MJOP Uitvoeringsplan
 • Opstellen en bewaken van investeringsbegrotingen, facturen en opdrachtbrieven
 • Jaarlijks en eventueel tussentijds uitvoeren van conditiemetingen bij de gebouwen
 • Zorgen voor opvolging van de vergunningvoorschriften (bouwen- en brandveilig gebruik)
 • Implementatie beleid i.r.t. verduurzaming van de schoolgebouwen en (basiskwaliteit) binnenklimaat scholen.

Deze vacature succesvol ingevuld, solliciteren is helaas niet meer mogelijk. Natuurlijk kun je wel een open sollicitatie sturen.