Je bekijkt nu INGEVULDE VACATURE: Taxateur Wonen – Den Haag

INGEVULDE VACATURE: Taxateur Wonen – Den Haag

In de regio Den Haag taxeren wij volop woningen voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. En daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken! Zoek jij een fijne werkomgeving met optimale werk-privé balans? Bekijk dan snel deze vacature. Wij staan open voor makelaars/taxateurs met een RT registratie in de kamer Wonen óf aankomend taxateurs met ambitie en ervaring in het taxeren van woningvastgoed.

Taken
Als taxateur wonen ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van taxaties van woningen. Je bent als een vis in het water met het uitvoeren van NWWI taxaties. Samen met je collega taxateurs kan je dagelijks klankborden en jezelf vastbijten in een waardering en tegelijkertijd krijg je ondersteuning van een professionele backoffice bij het uitvoeren van je werk.

Binnen ons team geniet je veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkzaamheden omvatten onder meer:

 • Het taxeren van alle soorten woningvastgoed (NWWI rapporten)
 • Verantwoordelijk voor en het coördineren van het taxatieproces
 • Contact onderhouden met onze klanten

Je komt te werken in een informeel en hecht team met collega taxateurs, een professionele backoffice en met ondersteuning van een sterke organisatie op het gebied van onder meer research en kennisontwikkeling.

Het profiel

 • Ingeschreven als Register Taxateur (kamer Wonen) of aankomend taxateur met ambitie en ervaring in het taxeren van woningen
 • Je krijgt energie van het ontplooien van commerciële activiteiten
 • Je werkt secuur en hebt kwaliteit in een hoog vaandel staan
 • Ondernemende instelling met ambitie om mee te bouwen aan de toekomst van Plus Taxaties

Wij bieden

 • Een dynamische organisatie waar veel kan en ruimte is voor eigen initiatief
 • Een werkplek op ons recent geopende kantoor in Den Haag en met flexibele invulling van werk, tijd en zelfstandigheid.
 • Het volgen van opleidingen en cursussen wordt actief gestimuleerd en gefaciliteerd
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt een marktconform salaris plus variabele beloning, een auto, telefoon en een laptop voor een optimale uitvoering van de functie
 • Een informele werkomgeving in een hecht team met gezellige collega’s, vrijdagmiddagborrels en leuke uitjes

Over Plus Taxaties
Plus Taxaties is een jonge en snelgroeiende organisatie. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Den Haag houden wij ons dagelijks bezig met uiteenlopende taxatievraagstukken. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, beleggers, gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen en financiële instellingen.

Door de sterke groei in klanten en het aanbrengen van focus op woningtaxaties zijn we op zoek naar een taxateur wonen als versterking van ons team in Den Haag. Verwacht bij ons geen standaard invulling van je kantoordag; vanuit onze locatie bij Tauro op de Koninginnegracht staan wij voor een flexibele invulling van werk, tijd en zelfstandigheid.

Solliciteren

Deze vacature is reeds vervuld.