Je bekijkt nu INGEVULDE VACATURE: Technisch Manager – Rotterdam

INGEVULDE VACATURE: Technisch Manager – Rotterdam

Bij Whitewood draait vastgoedmanagement om een tevreden huurder. Een blije gebruiker is het visitekaartje voor ieder gebouw. En een gebouw in topconditie zorgt voor een aantrekkelijk rendement voor de belegger. Daarom gaat technisch management bij Whitewood om meer dan alleen een MJOP of verduurzaming. Kom jij jouw talenten inzetten bij Whitewood?

Aanbod
Whitewood biedt jou als ervaren technisch manager een marktconform salaris. Uiteraard is dit afhankelijk van je eerdere ervaring. Na een jaarcontract volgt bij wederzijds enthousiasme een vast contract. Het betreft een functie voor 40 uur per week, 36 uur werken is bespreekbaar. Voor je vervoer bieden we je een mobiliteitsbudget, kies jij voor het gemak van je eigen auto of liever een lease auto? Verder hebben we een prima pensioenregeling voor een comfortabele oude dag. Ook onze verzekeringen zijn uitstekend geregeld.

De functie
Namens beleggers beheren wij diverse vastgoedportefeuilles in heel Nederland. De totale portefeuille is divers met zowel kantoren als logistiek vastgoed. Een ding hebben al onze panden gemeen: tevreden huurders. Wij vragen van jou dan ook een actieve rol hierin. Uiteraard plannen we al het nodige onderhoud, verbouwingen en verduurzaming met de grootst mogelijke zorg. Oog en oor voor de huurder in dit proces vinden wij essentieel. Wij beschouwen onszelf als creatief en eigenwijs. Herken jij jezelf hierin?

Als ervaren technisch manager weet je vast al dat geen werkdag hetzelfde is. Bij ons is dat niet anders. Van het inspecteren van nieuwe objecten, het inregelen van een nieuwe portefeuille, het oplossen van een storing of het verduurzamen van een pand. Echt alles komt voorbij. En soms is het alles tegelijk en ben je wellicht iets later thuis, maar op een ander moment kun je dat zeker weer inhalen en genieten van een vrije middag. Wat ons dan wel echt anders maakt dan alle andere vastgoedbeheerders? Onze mensgerichte instelling, oog voor de huurder en werkplezier.

Onze wensen

  • Je hebt een technische achtergrond en een HBO werk- denkniveau;
  • Jij bent die creatieve en (beetje) eigenwijze teamspeler;
  • Je hebt een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare rol en bent toe aan de volgende stap;
  • Ervaring met Axxerion is een mooie pré;
  • Spreek jij ook zakelijk Engels? Dan is dat zeker een voordeel!
  • We verwachten in ieder geval dat je het Nederlands en woord en schrift goed beheerst.

Whitewood
Whitewood is opgericht door Frédéric Van der Planken met de filosofie dat vastgoedmanagement beter kan. Met oog voor de huurder, die is voor de belegger immers de sleutel tot een aantrekkelijk rendement. Door als vastgoedbeheer zeer mensgericht te zijn, onderscheiden wij ons in de markt. Vanuit ons kantoor aan de rand van Rotterdam bedienen wij de Nederlandse markt. Zoals eerder benoemd met een creatieve en eigenwijze inslag. Work hard, play hard is ons op het lijf geschreven. Onze successen vieren we graag met een fijne borrel! Vier jij de volgende successen met ons mee?

Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.