Je bekijkt nu Ingevulde vacature: Projectontwikkelaar – Noord Brabant

Ingevulde vacature: Projectontwikkelaar – Noord Brabant

Woonzorg Nederland investeert maar liefst 100 miljoen euro in ouderenhuisvesting komend jaar. Als grootste ouderenhuisvester van Nederland leveren we graag onze bijdrage aan een comfortabele oude dag en wat meer ontspanning op de woningmarkt. Dat doet Woonzorg Nederland door eigen projecten te ontwikkelen, turn-key projecten te kopen of sloop-nieuwbouw van huidig bezit. En jij kunt daar als Projectontwikkelaar een waardevolle bijdrage aan leveren! Heb jij ruime ervaring in de projectontwikkeling en een voorliefde voor de innovaties in de branche? Dan is dit wellicht jouw nieuwe baan.

Aanbod
Woonzorg Nederland biedt jou als woningcorporatie een aanbod conform schaal L van de CAO Woondiensten. Dit komt neer op een salaris van €4466 tot €6205 bruto per maand. Je 36-urige werkweek kun je eventueel in 4 dagen invullen, kortom alle ruimte voor jouw privéleven. Een auto van de zaak is bespreekbaar. Uiteraard is jouw pensioenregeling dik in orde en zijn ook de nodige verzekeringen goed geregeld.

Over Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland bezit maar liefst 5% van alle ouderencomplexen in Nederland. Van Noordoost Groningen tot Terneuzen, van de drukke Randstedelijke binnensteden tot krimpgebieden, overal hebben wij ons bezit. Wij verhuren zowel aan particulieren in de sociale sector als aan zakelijke klanten zoals zorgorganisaties. In onze particuliere zorgcomplexen werken wij graag samen met zorgorganisaties om ouderen zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen. Zorgzame wijken vinden wij heel belangrijk!

Wij zijn al ons bezit aan het beoordelen aan de hand van onze kwaliteitseisen die zijn vastgelegd in de Woonformules. Dit doen we voor de particuliere en zakelijke markt. Dat resulteert in het afstoten, verbouwen maar ook herontwikkelen van ons huidige bezit. Daarnaast zijn we volop aan het investeren in de uitbreiding van onze portefeuille. Om ook in de toekomst een aantrekkelijke en duurzame vastgoedportefeuille te behouden zijn we zeer geïnteresseerd in de innovaties zoals circulair, modulair of bio-based bouwen. En dat is precies waarom we jouw assistentie zo goed kunnen gebruiken!

De functie
Met jouw jarenlange ervaring in de projectontwikkeling hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen wat een projectontwikkelaar doet. Maar laten we wel wat kaders meegeven wat we van jou verwachten:

  • Vertaalt het initiatiefplan naar haalbare woon- en bouwconcepten en projecten;
  • Onderzoekt mogelijke scenario’s op haalbaarheid vanuit kwaliteit, geld, markt, beleid en wet- en regelgeving;
  • Vertaalt de kennis van de huidige en toekomstige zorg- en vastgoedwereld (inclusief wet- en regelgeving) naar het gezamenlijke eindresultaat voor de klant;
  • Toetst het project op haalbaarheid middels exploitatieberekeningen en bereidt besluitvormingsstukken voor;
  • Stelt projectspecifiek programma van eisen op, bewaakt en vertaalt deze naar schetsontwerp;
  • Selecteert en contracteert aannemers, projectontwikkelaars en adviseurs;
  • Bereidt bouwprojecten voor met co-makers, co-actoren/leveranciers (zoals zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten, bewonersverenigingen) op basis van vooraf bepaalde kaders;
  • Sluit samenwerkingsovereenkomsten met instellingen, gemeenten en projectontwikkelaars en koopovereenkomsten voor aankoop van grond en opstallen;
  • Delegeert -na de haalbaarheidsfase- de technische uitwerking naar de projectleider vastgoed.

Als projectmanager stuur je de projecten op de welbekende GOTIK-aspecten. Naast je projecten adviseer je je collega’s waar nodig en ben jij onze inspirator voor innovatief bouwen. Een hele kluif, maar wel een hele leuke kluif al zeggen we het zelf. Wees welkom om een tastbare bijdrage te leveren aan een fijne oude dag voor je medemens!

Profiel
Je hebt uitgebreide ervaring in de projectontwikkeling en een opleiding Bouwkunde op HTS of TU niveau. Je bent een vakkundig projectmanager en stakeholder manager. Door je ruime werkervaring weet je alles van overheidsprocedures voor ruimtelijke ordening en liefst ook zorgvastgoed. De nodige kennis van (fiscale) wet- en regelgeving heb je ook beschikbaar.

We willen nadrukkelijk oudere kandidaten op het hart drukken te solliciteren. Je bent bedreven in het onderzoeken van de innovaties in de projectontwikkeling en bekijkt graag hoe en of deze van toegevoegde waarde zijn voor onze organisatie. Als je jouw ervaring hebt opgedaan bij een commerciële projectontwikkelaar of ontwikkelende aannemer vinden wij dat erg interessant.

Deze vacature is succesvol ingevuld, solliciteren is helaas niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.