Je bekijkt nu INGEVULDE VACATURE: Vastgoedanalist (junior / medior) – Amsterdam

INGEVULDE VACATURE: Vastgoedanalist (junior / medior) – Amsterdam

Zodra je binnenstapt bij belegger Urban Industrial is het al meteen duidelijk waar deze organisatie om draait: logistiek vastgoed en mensen. Werken in dit superhippe kantoor in Amsterdam aan prachtige projecten met collega’s waar je veel van mag leren is de ideale start of tweede stap in jouw carrière. Namens Urban Industrial werven wij een Vastgoedanalist in Amsterdam. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Arbeidsvoorwaarden

 • Uitdagende functie waarbij je je analytische capaciteiten optimaal kan benutten en verbeteren;
 • Mooie kickstart of vervolgstap van je carrière bij een toonaangevende investeerder;
 • Dicht op vastgoedtransacties en de vastgoedmarkt;
 • Werken in een ondernemend en jong team onder de vleugels van zeer ervaren vastgoedspecialisten;
 • Diversiteit in de werkzaamheden doordat je bij verschillende facetten van het investeren in vastgoed betrokken bent;
 • Een open maar professionele organisatie met korte lijnen en ruimte voor initiatief;
 • Goede arbeidsvoorwaarden met doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

De functie

Als analist ben je onderdeel van het ‘Analysis & Investments’ team en vorm je een belangrijke schakel tussen verschillende afdelingen binnen het bedrijf. De afdeling ‘Analysis & Investments’ houdt zich onder andere bezig met aankopen, rapportages en data-analyses. Hierbij werkt de afdeling nauw samen met en geeft zij advies aan de technische, de commerciële en de financiële afdeling. Door deze betrokkenheid bij verschillende bedrijfsactiviteiten en afdelingen is geen dag hetzelfde en zal je op verschillende vlakken ingezet worden. 

Naast het in kaart brengen en het analyseren van vastgoed proposities, zullen jouw werkzaamheden onder meer bestaan uit het (ondersteunen bij het) opstellen van financiële rapportages, het presenteren van aankoopproposities (aan de investment board), het waarderen/analyseren van de bestaande portefeuille en het aantrekken en verstrekken van vastgoedfinancieringen. Kortom, een breed takenpakket waarbij alle facetten van (het investeren in) vastgoed aan bod zullen komen en je in contact staat met een groot aantal verschillende stakeholders. Je zal een essentieel onderdeel van het team worden en het bedrijf op een actieve manier goed leren kennen. Hierbij is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en initiatieven op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid.

Functie eisen
Wij denken dat jij de volgende capaciteiten nodig hebt om deze functie optimaal in te vullen:

 • Afgeronde WO opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of relevante vastgoedopleiding;
 • Analytische vaardigheden;
 • Je bent een leergierige teamplayer;
 • Handig met Excel;
 • Nederlands en Engels beheersen op professioneel niveau.

Over Urban Industrial
Urban Industrial, een jong en dynamisch bedrijf, investeert in industrieel vastgoed in Nederland met een lange termijnstrategie en een focus op de Randstad. Het bedrijf bestaat uit 18 gedreven vastgoed specialisten, kantoorhoudende in Amsterdam en Rotterdam. Ons hoofdkantoor heeft een moderne uitstraling en staat te midden van onze huurders; er wordt gewerkt in een open kantoortuin, we lunchen gezamenlijk aan de bar en spelen zo nu en dan een potje tafeltennis. Kortom, er hangt een informele sfeer waarbij professionaliteit hoog in het vaandel staat.

Het technisch- en commercieel management van onze portefeuille doen wij intern waardoor we in nauw contact staan met onze huurders en precies weten wat er speelt binnen de portefeuille. Middels grofweg 100 transacties over de afgelopen 6 jaar, heeft Urban Industrial een zeer sterk track-record opgebouwd en is zij uitgegroeid tot de meest toonaangevende speler binnen de industriële vastgoedmarkt in Nederland. Momenteel bestaat de portefeuille uit ruim 100 objecten met een waarde van meer dan EUR 1 miljard, meer dan 450 huurders en verschillende vastgoedfinancieringen. Om verdere groei van de vastgoedportefeuille te realiseren en de (strategische) besluitvorming en rapportages naar een hoger niveau te brengen, zijn wij op zoek naar een analist die ons team komt versterken.

Deze vacature is succesvol ingevuld. Uiteraard kun je nog wel een open sollicitatie insturen.