Je bekijkt nu Vastgoedbeheerder – Rotterdam

Vastgoedbeheerder – Rotterdam

Bij binnenkomst bij Perfectrent is het meteen duidelijk: hier wordt hard gewerkt én hard gelachen! Vanuit het sfeervolle kantoor in Rotterdam Kralingen beheert en verhuurt Perfectrent woningen in Rotterdam. Dit doen wij namens diverse vastgoedeigenaren waaronder particuliere en professionele beleggers. Ter uitbreiding van het team zoeken wij een Vastgoedbeheerder!

De functie

De functie heeft twee belangrijke componenten; beheer van vastgoed en het beheer van de relaties met eigenaren en huurders. Beiden vinden wij even belangrijk. Want alleen als jij goed weet wat de eigenaar wenst, kun jij het beheer optimaal uitvoeren. Gedegen kennis van de objecten en de personen erachter is essentieel. De portefeuille bestaat uit woningcomplexen en BOG in Rotterdam. Bij ons voer je het vastgoedbeheer in de volle breedte uit, kortom het commercieel, technisch en financieel beheer van de portefeuille.  Mochten zaken te specialistisch worden, dan schakelen we uiteraard versterking in. 

Deze functie is dan ook bij uitstek geschikt om jouw huidige vastgoedkennis te verbreden en aan je netwerk te werken! Op dit moment bestaat de afdeling Vastgoedbeheer uit 2 FTE maar we dagen jou graag uit om bij te dragen aan de groei in de portefeuille. Op termijn is doorgroei in de functie een optie. Zoek jij een functie met meer verantwoordelijkheid, vrijheid en afwisseling in de vastgoedbranche? Lees dan vooral verder!

Het bedrijf
Perfectrent is 10 jaar geleden opgericht met het idee dat beheren en verhuren veel beter kan. En de verwachtingen zijn uitgekomen! Ooit zijn we begonnen in een vrolijke studentenkamer, inmiddels zijn we doorgegroeid naar een serieuze speler op de Rotterdamse markt. Het doel van Perfectrent is om mensen te laten genieten van vastgoed. Niet alleen de eigenaren, maar zeker ook de huurders en andere stakeholders.

Vanuit het kantoor waar hard gewerkt wordt, maar zeker ook ontspannen tijdens een potje tafeltennis of een dutje in de hangmat, bedient Perfectrent met een team van 7 man de Rotterdamse markt. Deze keuze om lokaal te opereren is een heel bewuste. Het is immers belangrijk om de omgeving goed te kennen om zo eigenaren en huurders perfect te kunnen adviseren. Op termijn hoopt Perfectrent door te groeien naar een team van 15 collega’s.

Perfectrent investeert veel in opleiding van de collega’s middels de Perfectrent Academy. Alle informatie die jij nodig hebt om jouw functie te kunnen voeren vindt je hier overzichtelijk bij elkaar. Naast leren is ook doorgroeien zeker mogelijk. Door het overzichtelijke salarishuis weet je precies welke kwaliteiten nodig zijn om door te kunnen groeien naar een volgende functie.

Jouw profiel
Je hebt een MBO+/HBO niveau en een opleiding in bijvoorbeeld Vastgoed & Makelaardij of Facility Management. Zoals eerder benoemd beschik jij over die unieke combinatie van commercieel inzicht, mensenkennis en administratief talent. Je kunt goed vele ballen in de lucht houden en bent een echte spin in het web. Je werkt graag gestructureerd zodat je altijd het nodige overzicht hebt.

Ervaring in de vastgoedbranche is een eis. Verder spreek en schrijf je uitstekend Nederlands. De eerste kennismaking met ons bedrijf is immers meestal online, dus dat moet gewoon goed zijn. Je woont in de regio Rotterdam zodat je reistijd niet al te bont is. We werken met Bloxs, ervaring daarmee is natuurlijk een pré.

Aanbod
We bieden jou een aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden. Het salaris bedraagt €2450 – €4890 per maand op basis van 40 uur. De functie kan eventueel in 32 uur ingevuld worden. Een lease-auto voor zakelijk gebruik behoort tot de mogelijkheden. Een kilometervergoeding voor je eigen auto kan ook. Je krijgt 30 vakantiedagen per jaar, waarvan we verwachten dat je ze ook gebruikt! Wij bieden een pensioenbijdrage van 50%. Je krijgt een contract voor 12  maanden met bij gebleken wederzijds enthousiasme een verlenging met een vast contract. We ontvangen je graag zo snel mogelijk in ons team, dus we kijken uit naar je sollicitatie!

Solliciteren
De beller is sneller, heb je interesse in de functie bel dan met Margriet van Westenbrugge van MH Werving & Selectie op telefoonnummer 0633046730. Zij stuurt alleen de beste sollicitatiebrieven en cv’s aan ons door. We ontvangen graag jouw actuele cv en motivatiebrief via het onderstaande formulier. Krijg jij het voor elkaar om de codewoorden sushi en appeltaart erin te verwerken? Dan krijg je alvast 3 bonuspunten!

[wufoo username=”margriethilde” formhash=”zg4fueb0b3c6v2″ autoresize=”true” height=”609″ header=”hide” ssl=”true”]