Je bekijkt nu INGEVULDE VACATURE: Verhuurmakelaar (junior / medior ) – Rotterdam

INGEVULDE VACATURE: Verhuurmakelaar (junior / medior ) – Rotterdam

Bij binnenkomst bij Perfectrent is het meteen duidelijk: hier wordt hard gewerkt én hard gelachen! Vanuit het sfeervolle kantoor in Rotterdam Kralingen verhuurt Perfectrent woningen in Rotterdam. Dit doen wij namens diverse vastgoedeigenaren waaronder particulieren en professioneel beleggers. Ter uitbreiding van het team zoeken wij een nieuwe collega verhuurmakelaar!

De functie
In deze veeleisende en afwisselende baan maak je de perfecte match tussen huurder en woning. Dat begint natuurlijk met het aantrekkelijk presenteren van de woning op alle online platforms en social media. De reacties beantwoord je vlot en de meest interessante huurders nodig je uit voor een bezichtiging. Vervolgens controleer je uitvoerig de achtergrond van de betreffende huurder. Alles in orde? Dan is het aan jou om de sleutels over te dragen en een rapport van oplevering op te stellen! Zeker in de huidige krappe woningmarkt is het aanpoten om alle vragen tijdig te beantwoorden en de juiste match te maken. Je administratie dient dan ook foutloos te zijn zodat iedereen precies weet wat de status van ieder project is. Heb jij die unieke combinatie van commercieel inzicht, mensenkennis en administratief talent? Lees dan snel verder!

Naast het zorgvuldig begeleiden van het verhuurproces is er nog een essentieel onderdeel van jouw functie: Relatiemanagement. Want zonder goede relatie met de vastgoedeigenaar gaan die nieuwe opdrachten natuurlijk ook niet komen. Dus naast het bezichtigen van de woningen spreek je ook regelmatig af met de eigenaar ervan. Even een kop koffie drinken om de ontwikkelingen te bespreken. Ben jij van nature nieuwsgierig aangelegd? Dan kan je hier je hart ophalen!

Het bedrijf
Perfectrent is 10 jaar geleden opgericht met het idee dat verhuren veel beter kan. Door een woning aantrekkelijke en volledig te presenteren, de potentiële huurders goed te informeren en te screenen en de eigenaar zorgvuldig te informeren over mogelijke huurprijzen en te verwachten rendement. En de verwachtingen zijn uitgekomen! Ooit zijn we begonnen in een vrolijke studentenkamer, inmiddels zijn we doorgegroeid naar een serieuze speler op de Rotterdamse markt. 

Vanuit het kantoor waar hard gewerkt wordt, maar zeker ook ontspannen tijdens een potje tafeltennis of een dutje in de hangmat, bedient Perfectrent met een team van 6 man de Rotterdamse markt. Deze keuze om lokaal te opereren is een heel bewuste. Het is immers belangrijk om de omgeving goed te kennen om zo eigenaren en huurders perfect te kunnen adviseren.

Perfectrent investeert veel in opleiding van de collega’s middels de Perfectrent Academy. Alle informatie die jij nodig hebt om jouw functie te kunnen voeren vindt je hier overzichtelijk bij elkaar. Naast leren is ook doorgroeien zeker mogelijk. Door het overzichtelijke salarishuis weet je precies welke kwaliteiten nodig zijn om door te kunnen groeien naar een volgende functie. Naast doorgroeimogelijkheden is er ook een aantrekkelijke bonusregeling.

Jouw profiel
Je hebt een MBO+/HBO niveau en een dienstverlenende instelling. Zoals eerder benoemd beschik jij over die unieke combinatie van commercieel inzicht, mensenkennis en administratief talent. Je kunt goed vele ballen in de lucht houden en bent een echte spin in het web. Ervaring in de makelaardij of vastgoedbranche is geen eis, een nieuwsgierige en leergierige instelling is dat wel. Verder spreek en schrijf je uitstekend Nederlands. De eerste kennismaking met ons bedrijf is immers meestal online, dus dat moet gewoon goed zijn. Je woont in de regio Rotterdam zodat je reistijd niet al te bont is.

Aanbod
We bieden jou een aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden. Het salaris bedraagt €2000 – €3300 per maand op basis van 40 uur. Een lease-auto voor zakelijk gebruik behoort tot de mogelijkheden. Een kilometervergoeding voor je eigen auto kan ook. Je krijgt 30 vakantiedagen per jaar, waarvan we verwachten dat je ze ook gebruikt! Wij bieden een pensioenbijdrage van 50%. Je krijgt een contract voor 12  maanden met bij gebleken wederzijds enthousiasme een verlenging met een vast contract. We ontvangen je graag zo snel mogelijk in ons team, dus we kijken uit naar je sollicitatie!

Deze vacature is ingevuld, solliciteren is helaas niet meer mogelijk.