Je bekijkt nu Ingevulde vacature: Steens Beheer – Verhuurmedewerker

Ingevulde vacature: Steens Beheer – Verhuurmedewerker

Steens Beheer breidt dit jaar haar portefeuille uit met prachtige nieuwe projecten. Ter uitbreiding van het team zoeken we een Verhuurmedewerker die zich richt op het ondersteunen van de Verhuurmakelaars bij de verhuur van de nieuwe en bestaande woningen.

Over Steens Beheer
Steens Beheer is al 45 jaar een vertrouwd gezicht op de woningmarkt. Namens vele particuliere en institutionele investeerders uit binnen- en buitenland beheert de organisatie een onroerend goed portefeuille in de driehoek Rotterdam – Nijmegen – Groningen. Vanuit het gezellige hoofdkantoor in Schiebroek Rotterdam worden alle werkzaamheden uitgevoerd. Steens Beheer onderscheidt zich door een klein en enthousiast team van 18 medewerkers waar iedereen een breed takenpakket heeft. Daardoor zijn de werkdagen zeer afwisselend. Het teamgevoel is groot door het betrokken management en regelmatige (sportieve) teamactiviteiten.

De functie
Je bent het aanspreekpunt voor de aspirant-huurders die graag meer willen weten over de beschikbare woningen. Je informeert de huurders in geval van vragen, zorgt voor een optimale online presentatie van de beschikbare woningen, plant afspraken voor bezichtigingen in en stelt huurcontracten op. Door jouw werk in de binnendienst zijn de woningen sneller verhuurd doordat de verhuurmakelaars hun werk nog efficiënter kunnen doen.

In dit blog kun je meer lezen over de voordelen van het werken voor een kleinere organisatie in het vastgoedbeheer.

Wij zoeken
Wij zoeken een klantgerichte professional die service met een hoofdletter schrijft. Je hebt een goed gevoel voor marketing en weet woningen aantrekkelijk te presenteren. Je communiceert soepel in het Nederlands en pakt makkelijk de telefoon om zaken te regelen. Je kunt goed prioriteiten stellen en waar nodig even flink doorpakken. Naast deze persoonlijke kenmerken hebben we natuurlijk ook een aantal wensen en eisen met betrekking tot jouw opleiding en werkervaring.

Wij bieden
Wij bieden jou een afwisselende functie in Rotterdam met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid.  Nu vinden we zelf dat we een bijzonder prettige groep collega’s hebben, maar dat is straks natuurlijk ook aan jou om te beoordelen. Zoals eerder geschreven zoeken wij een klantgerichte en ondernemende collega. Naast deze prettige omgeving bieden we je natuurlijk een prima arbeidsvoorwaardenpakket met uitstekende opleidingsmogelijkheden.

Deze vacature is succesvol ingevuld. Solliciteren is helaas niet meer mogelijk.