Je bekijkt nu INGEVULDE VACATURE: Administrateur – Rotterdam

INGEVULDE VACATURE: Administrateur – Rotterdam

Wegens uitbreiding van de portefeuille zoeken we nu een ervaren Administrateur voor Steens Beheer. Steens Beheer is al 46 jaar een vertrouwd gezicht op de vastgoedmarkt. Namens vele particuliere en institutionele investeerders beheert de organisatie een onroerend goed portefeuille door het hele land. Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam worden alle werkzaamheden uitgevoerd. Steens Beheer onderscheidt zich door een klein en enthousiast team van 18 medewerkers waar iedereen een breed takenpakket heeft. Daardoor zijn de werkdagen zeer afwisselend. Het teamgevoel is groot door het betrokken management en regelmatige (sportieve) teamactiviteiten.

De functie
Als administrateur ben je verantwoordelijk voor alle financiële zaken omtrent de diverse portefeuilles die wij beheren namens onze opdrachtgevers. Je werkt dan ook nauw samen met je collega’s. We maken gebruik van Informant. Je gaat aan de slag met de volgende taken:

 • Zelfstandig verwerken van (diverse) administraties;
 • Overleg met externe (internationale) partijen, zoals een trustkantoor, accountant, belastingadviseur;
 • Opstellen van diverse financiële rapportages (in Excel);
 • Budgetbeheersing / Projectadministratie;
 • Liquiditeitsprognoses;
 • Capex / investeringen monitoren)

Wij zoeken
Binnen onze organisatie is de eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap van de medewerkers groot. Dezelfde kwaliteiten zoeken we dan ook in onze nieuwe collega. Je kan goed samenwerken en je bent niet te beroerd om een collega even de helpende hand te bieden waar nodig. We werken niet met targets, maar gaan altijd voor de optimale kwaliteit in onze dienstverlening voor onze opdrachtgevers. Een kritische houding wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Voor deze functie zoeken we specifiek iemand met uitstekende analytische vaardigheden. Als administrateur kan jij balansen moeiteloos lezen en interpreteren. Je kunt sturen op basis van de cijfers en overziet de consequenties van verschillende administratieve verwerkingen. Door jouw helicopterview kun je je collega’s en de cliënten goed adviseren bij de te nemen beslissingen. Samen met je collega’s kun je moeiteloos het onderhoud budgetteren en vervolgens ook deze budgetten bewaken. Naast deze persoonlijke kwaliteiten hebben we natuurlijk ook een aantal harde eisen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur bedrijfseconomie controlling of accountancy of SPD opleiding;
 • Je hebt ruime relevante werkervaring in een functie als deze;
 • Je hebt ruime ervaring met het opstellen van allerhande rapportages;
 • Je hebt kennis van relevante juridische en fiscale aspecten;
 • Ervaring in het vastgoed is een pré;
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands
 • Je beheerst zakelijk verantwoord Engels

Wij bieden
Wij bieden jou een afwisselende functie in Rotterdam met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid. Nu vinden we zelf dat we een bijzonder prettige groep collega’s hebben, maar dat is straks natuurlijk ook aan jou om te beoordelen. Naast deze prettige omgeving bieden we je natuurlijk een prima arbeidsvoorwaardenpakket met prima opleidingsmogelijkheden. Uiteraard bieden wij al onze medewerkers uitgebreid de mogelijkheid om kennis en kunde uit te breiden middels diverse opleidingen.


Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld. Solliciteren is niet meer mogelijk.