Je bekijkt nu Ingevulde vacature: Adviseur Huisvesting (32 uur) – Breda

Ingevulde vacature: Adviseur Huisvesting (32 uur) – Breda

Passende huisvesting is essentieel voor het leveren van goede zorg. Daarom zoekt Surplus een nieuwe Adviseur Huisvesting. Surplus biedt ondersteuning in welzijn en zorg aan kwetsbaren in West Brabant. Onze portefeuille bestaat uit zo’n 100 panden en er werken 3000 collega’s en 3000 vrijwilligers bij ons. Zorg jij dat onze cliënten en collega’s optimaal gehuisvest zijn?

De functie
Zoals genoemd hebben wij een omvangrijke portefeuille. De panden zijn zeer divers van aard, van een zusterpost tot verschillende complexen voor ouderenzorg maar bijvoorbeeld ook nog een kapel. Een deel van de objecten is in eigendom en een deel wordt aangehuurd van derden. Kortom je hebt te maken met aanhuur, verhuur, aankoop en verkoop van vastgoed en het optimaliseren van het gebruik ervan. Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling. Als Adviseur Huisvesting zorg je ervoor dat we het vastgoed blijvend optimaal en duurzaam kunnen gebruiken. Je bent het aanspreekpunt voor het management en de Raad van Bestuur bij huisvestingsvraagstukken.

Het is van belang dat jij de zorgbranche al goed kent of er grote interesse in hebt. De materie is complex. Er is een interactie tussen zorg, de nodige huisvesting en de financiering ervan. Dit brengt een voortdurende opgave in de inzet van onze huisvesting met zich mee. In samenspraak met de regiomanagers, die verantwoordelijk zijn voor de zorg en welzijn, zul jij een antwoord op deze vragen gaan formuleren. Het gaat dan om grote projecten maar ook om  zaken  zoals de zakelijke verhuur van kleinere ruimtes in onze woon-/ zorgcomplexen. Kortom; de afwisseling tussen grote en kleine projecten en lange en korte termijn is groot.

Dankzij jouw financiële inzicht en actieve sturing op de vastgoedportefeuille, waarbinnen jij de toegekende project- en contractbudgetten beheert, draag je -al dan niet in projectverband- bij aan een optimaal vastgoedrendement. Jouw notities en (financiële) rapportages zijn onderbouwd ten behoeve van de (bestuurlijke) besluitvorming. Jouw kracht zit in het adviseren over huisvestingsvraagstukken en het fungeren als sparringpartner voor management en RvB. Lees hier de volledige functieomschrijving.

Surplus
Surplus biedt vanuit meer dan 50 locaties in West- en Midden-Brabant zorg, wonen en welzijn. Met zo’n 3.000 medewerkers en ruim 3.000 vrijwilligers zorgen we voor bijna 1 miljoen inwoners in onze regio. We werken dichtbij, actief en persoonlijk. We zijn er voor mensen in iedere fase van hun leven. We hebben een breed zorgaanbod, met thuiszorg, woonzorgcentra en dagbehandeling. Dit bieden we aan kwetsbare mensen die thuis of in een instelling zorg, behandeling of welzijn nodig hebben. Ook ondersteunen we ouders bij de opvoeding en bieden we jongeren hulp bij problemen.

Functie eisen

  • Relevante HBO opleiding zoals Vastgoed & Makelaardij of Bedrijfskunde;
  • Meerdere jaren werkervaring. Ervaring in het zorgvastgoed is een pré;
  • Goed gevoel voor verhoudingen & omgevingssensitief. Je kunt goed omgaan met de diverse niveaus in de organisatie;
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands in woord & geschrift;
  • Je hebt een proactieve, positief kritische houding bij het geven van adviezen;
  • Je kunt luisteren, bent tactvol en kunt meebewegen in contacten met in- en externe partijen, echter met behoud van een professionele attitude;
  • Je hebt overtuigingskracht en je kunt met weerstanden en tegengestelde belangen omgaan o.a. bij het geven van adviezen op tactisch en strategisch niveau en in onderhandelingen met externe partijen;
  • Je hebt doorzettingsvermogen en bent overtuigend bij de advisering richting management en bij de afstemming met diverse partijen;

Aanbod
Deze functie is ingeschaald in FWG 55 of 60 afhankelijk van werkervaring en kent een maximum van €4886 per maand op basis van 36 uur. Deze functie is vacant voor 32 uur. Je krijgt een reiskostenvergoeding voor de gereden kilometers woon-werk en werk-werk. Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Verder een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.

Deze vacature is ingevuld, solliciteren is helaas niet meer mogelijk. Het sturen van een open sollicitatie is uiteraard wel een optie.