Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Team Assistant in Amsterdam

Ingevulde vacature – Team Assistant in Amsterdam

Vanuit het prachtige kantoor op de Amsterdamse Zuidas bedient BNP Paribas Real Estate Netherlands haar klanten op de Nederlandse markt. Namens beleggers beheren we commercieel vastgoed zoals kantoren, logistiek vastgoed, winkels en bedrijfsruimtes. Wegens groei van de organisatie zoeken we een Team Assistant. Heb jij affiniteit met techniek en vastgoed en ben je klantgericht en dienstverlenend? Lees dan snel verder!

Aanbod

Een fulltime functie van 40 uur per week met doorgroeimogelijkheden. De intentie is om een dienstverband aan te gaan met elkaar voor de langere termijn. Het salaris bedraagt tussen de €2000 en €2800 bruto op basis van opleiding en eerdere werkervaring. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke bonusregeling.

De functie

De Team Assistant is het eerste aanspreekpunt voor onze huurders die bellen met vragen en storingsmeldingen. Aan jou de belangrijke taak om deze verzoeken snel passend te prioriteren en uit te zetten binnen de organisatie of door te zetten naar de betreffende technisch dienstverlener. Vervolgens houdt je de huurder via ons systeem op de hoogte van de opvolging van zijn melding. Je controleert of het werk naar wens is uitgevoerd en zorgt dat de bijbehorende factuur tijdig betaald wordt. Mocht een servicemelding jouw mandaat overstijgen, dan stem je het verzoek af met de Technisch Manager. Kortom, jij bent het visitekaartje van de organisatie naar de huurders toe.

Daarnaast ondersteun je de Technisch Manager met allerlei werkzaamheden, zoals het uitvragen van offertes, controleren van correspondentie, organiseren van bezichtigingen, inplannen van vergaderingen en het uitwerken van notulen en verslagen. Ook draag je actief bij aan het verzamelen, interpreteren en verwerken van alle benodigde gebouw data. Dit is een zeer veelzijdige functie met veel klantcontact waarbij geen dag hetzelfde is.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau
  • Klantgerichte, pro-actieve en dienstverlenende instelling
  • Snel kunnen schakelen tussen diverse werkzaamheden
  • Woonachtig in, of in de de nabije omgeving van, Amsterdam
  • Goede zakelijke beheersing van het Nederlands en Engels
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré

Over BNP Paribas Real Estate Netherlands

BNP Paribas Real Estate Netherlands is een snel groeiende vastgoedorganisatie actief in het commercieel vastgoed. We zijn actief in zes disciplines: Investments, Financial Advisory, Consultancy, Valuations, Asset Management en Property Management. Deze vacature valt onder de afdeling Property Management. Opdrachtgevers van BNP Paribas Real Estate zijn particuliere en institutionele beleggers, fondsen en (eind)gebruikers van commercieel vastgoed.

BNP Paribas Real Estate Netherlands maakt deel uit van BNP Paribas Real Estate International en is de vastgoedtak van BNP Paribas Bank. BNP Paribas is een wereldwijd toonaangevende financiële dienstverlener met vestigingen in 75 landen en meer dan 180.000 medewerkers, waarvan 140.000 in Europa.

Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.