Je bekijkt nu Portefeuillemanager – regio Den Haag

Portefeuillemanager – regio Den Haag

Namens een family office voert MHWS de werving en selectie van de vacature Portefeuillemanager uit. Deze Portefeuillemanager stuurt namens de eigenaar de volledige portefeuille en het kleinschalige team aan. Spreekt deze rol jou aan? Lees dan snel verder.

De functie
Aangezien de eigenaar van het vastgoed zich op andere taken gaat concentreren, komt deze positie vacant. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de portefeuille bestaande uit ongeveer 30 panden COG, waaronder multi- en single tenant gebouwen. Daarnaast is er ook een beperkte portefeuille van woningen. Met een klein team werk je dagelijks aan de portefeuille. Een deel van het beheer wordt extern uitgevoerd. Het optimaliseren van rendementen is hierbij de doelstelling. Eigenaarschap en ondernemerschap worden hierin zeer gewaardeerd.

Commercieel houdt je je bezig met het aansturen van makelaarsteams, het (al dan niet direct) voeren van huuronderhandelingen en beoordelen van mogelijke aankopen en verkopen. Deze onderbouw je met een gefundeerd aankoopadvies. Ook financiële aspecten komen frequent voor in deze functie. Je houdt bijvoorbeeld toezicht op de huurstromen, ziet toe op een juiste servicekostenafrekening en zorgt voor een correcte rapportage.

Je rapporteert rechtstreeks aan de eigenaar van het vastgoed. Gezien de persoonlijke betrokkenheid zijn de lijnen kort en kun je waar nodig snel schakelen. Er wordt echter wel een professionele en zelfstandige aanpak van je verwacht. Het vastgoed moet bij jou in vertrouwde en vakkundige handen zijn. Samen met jouw team van in totaal 5 collega’s zorg jij voor een renderende portefeuille met tevreden huurders. 

De organisatie
Zoals benoemd is opdrachtgever een family office gevestigd in de regio Den Haag. Middels vakkundig ondernemerschap is deze portefeuille zorgvuldig opgebouwd. Portefeuilleoptimalisatie is het hoofddoel maar er wordt incidenteel ook uitgekeken naar ontwikkeling dan wel acquisitie van nieuw vastgoed. Deze belegger heeft een lange termijn visie voor haar portefeuille.

Functie eisen
Je hebt meerdere jaren werkervaring in het vastgoedmanagement en beschikt over een relevante afgeronde opleiding op HBO of WO niveau. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Gezien de ligging van het kantoor en de vastgoedportefeuille is het een pré als je woonachtig bent in de regio Leiden/Den Haag/Rotterdam.

Aanbod
Het betreft een fulltime functie. Uiteraard krijg je een passend salaris geboden gebaseerd op je ingebrachte ervaring. Je krijgt een auto, laptop en telefoon ter beschikking gesteld. Na het eerste jaar krijg je een pensioenregeling aangeboden. De werkgever is ook graag bereid om op termijn te investeren in eventuele aanvullende opleidingen.

Solliciteren
Geïnteresseerd ? In een persoonlijk gesprek licht Marco Reijven MBA MRICS je graag meer toe over deze functie en opdrachtgever. Marco is bereikbaar op marco@mhws.nl of 0615878460.