Je bekijkt nu Ingevulde vacature – PR & Marketing manager – Utrecht

Ingevulde vacature – PR & Marketing manager – Utrecht

Apleona Real Estate B.V. is op zoek naar een  enthousiaste collega voor de functie van PR & Marketing manager (32-38,5 uur) voor ons kantoor in Utrecht.

De functie
De afdeling Marketing & Communicatie is een van de vijf disciplines binnen het door Apleona Real Estate B.V. gevoerde property management en beschikt over marketingcommunicatie specialisten die allen met verschillende kwaliteiten en expertises eigenaren, retailers en collectieven binnen winkelgebieden adviseren, begeleiden en samenbrengen. Als marketing- en communicatie professional werk je aan de merkpositionering van het door Apleona beheerde vastgoed. Je bent sparringpartner voor de accountteams bij hun vraagstukken. Je beschikt over een flinke dosis aan visieontwikkeling, overtuigingskracht en inspiratie. Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het opstellen en implementeren van marketing- en communicatiebeleid, in samenwerking met eigenaar, stakeholders en externe partijen, voor het door Apleona beheerde vastgoed;
  • Het signaleren van trends en ontwikkelingen in de markt en het vakgebied en deze vertalen naar strategische advies aan onze opdrachtgevers;
  • Het adviseren en ondersteunen van de accountteams bij hun marketing– en communicatievraagstukken;
  • Het leveren van een bijdrage aan het versterken van de onderlinge betrokkenheid, samenwerking en kennisdeling binnen Apleona Real Estate;

Je profiel
Wij zijn op zoek naar een energieke persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden. Samenwerken, plannen, organiseren, voortgangscontrole, probleemanalyse en initiatief tonen zijn begrippen die voor jou net zo belangrijk zijn als voor ons. Kennis van onze business vinden wij een behoorlijke pré, maar wij laten ons graag inspireren met nieuwe invalshoeken uit andere branches. We vinden het belangrijk dat je beschikt over een passionele nieuwsgierigheid. Naar wat mensen beweegt, wat klanten nodig hebben, wat er speelt in de markt en wat de laatste trends zijn.

Je bent in staat om wat jij signaleert te verbinden met de ontwikkelde strategie én te vertalen in concrete marketing- en communicatie activiteiten. Je verliest nooit uit het oog waarom je iets doet en voor wie. Je bent autonoom, laat je niet snel uit het veld slaan en ziet een uitdaging in het meekrijgen van mensen om nieuwe paden in te slaan.

Wij zoeken een collega die:

  • Bij voorkeur aantoonbare expertise en affiniteit heeft met het positioneren van vastgoed
  • In staat is om op te treden als een volwaardige gesprekspartner voor interne en externe stakeholders en deze weet te inspireren. Je kunt verandering in gang zetten en weet de juiste verbindingen te leggen binnen en buiten de organisatie om doelstellingen te bereiken.
  • Kennis heeft van merk management, mediacommunicatie, (online) marketing en (her)positioneringsvraagstukken.
  • Bekend is met actuele ontwikkelingen in het vakgebied en deze weet toe te passen in onze organisatie;
  • Innovatief, proactief, nieuwsgierig en creatief is;
  • Minimaal HBO-denkniveau heeft met minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied marketing en beschikbaar is voor 32-38,5 uur per week.

Deze vacature is gesloten, solliciteren is niet meer mogelijk. Zoek je een vergelijkbare functie? Stuur dan een open sollicitatie.