Je bekijkt nu Ingevulde vacature – Property Manager Wonen

Ingevulde vacature – Property Manager Wonen

 Compact Real Estate Services zoekt een enthousiaste collega voor de functie Property Manager Wonen. 

Als Property Manager Wonen ben je binnen ons woningteam verantwoordelijk voor het beheer van de vastgoedportefeuille van onze opdrachtgevers. Jij bent de directe gesprekspartner voor de huurders en opdrachtgevers, kortom het gezicht van het bedrijf! Het optimaliseren van de huurstromen en het zorgen voor tevreden huurders zijn daarbij de speerpunten. Je begeleidt huurders, regelt het contract- en dossierbeheer en verzorgt rapportages in nauwe samenwerking met jouw team. 

Je werkt in een ambitieus team van vastgoedprofessionals en hebt onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Verzorgen van contacten met en correspondentie naar huurders en leveranciers;
  • Verhuren van objecten en aansturen van makelaars;
  • Opstellen van huurovereenkomsten en deze verwerken in Yardi;
  • Het bijwonen van VvE vergaderingen;
  • Het begeleiden van debiteurenbeheer alsmede het bewaken en optimaliseren van de huurstromen;
  • Controleren van servicekostenafrekeningen.

Wij zijn:

Compact Real Estate Services is de autoriteit op het gebied van vastgoedmanagement. Vanuit een prachtige kantoorvilla in het centrum van Hilversum beheren wij vastgoed in heel Nederland. Het vastgoed is in eigendom van particuliere en institutionele beleggers. De portefeuille bestaat uit woningen in het midden- en hogere segment, kantoren, logistiek en winkels. Het team bestaat uit 16 medewerkers. Een jong team wat met veel enthousiasme elke dag weer de beste service levert aan eigenaren en huurders. Wat Compact Real Estate Services onderscheidt van haar vakbroeders? Dat is de persoonlijke aanpak. De betrokkenheid van collega’s en nauwe samenwerking met huurders, leveranciers en eigenaren. Door die persoonlijke aanpak loopt iedereen net dat stapje harder, is het werk sneller klaar en is de kwaliteit top!

Wij zoeken:

Wij zoeken vooral een fijne persoonlijkheid met relevante werkervaring voor deze functie. Daarbij is een afgeronde vastgoedgerelateerde opleiding op HBO niveau een vereiste. Bovenal zijn jouw flair, gezond verstand en doorzettingsvermogen voor ons de doorslaggevende factoren om jou een arbeidscontract aan te bieden. Uitstekend Nederlandse spreken en schrijven is een harde eis. Als jij naast vloeiend Nederlands ook Engels spreekt, dan is dat een pré. Je dient in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Ook als jij woont in de omgeving van Hilversum dan is dat een pré. Wil jij graag doorgroeien binnen het bedrijf, dan is dat op termijn zeker bespreekbaar.

Wij bieden:

Wij bieden een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de dagen waarop jij op bezoek gaat bij huurders, leveranciers en opdrachtgevers staat er uiteraard een auto voor je klaar. Bij ons krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en krijg je de unieke kans om bij te dragen aan onze groeidoelstellingen. 

Solliciteren
Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld.