Je bekijkt nu Ingevulde vacature: Senior Technisch Manager – regio Zuid

Ingevulde vacature: Senior Technisch Manager – regio Zuid

Woonzorg Nederland huisvest ouderen in heel Nederland. Woonzorg Nederland is een ambitieuze organisatie met een stevige groeiambitie en huurderstevredenheid hoog in het vaandel. Daarom is het managen van de technische kwaliteit van de huidige portefeuille van groot belang. Voor de regio Zuid (Noord-Brabant, Zeeland en Limburg) zoeken we een inspirerende en vakbekwame Senior Technisch Manager. Je wordt verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 collega’s en een beperkte eigen onderhoudsportefeuille.

Aanbod

 • Een bruto maandsalaris van minimaal € 4.125,- en maximaal € 6068,- bij een fulltime dienstverband (schaal L volgens CAO Woondiensten);  
 • De mogelijkheid om jouw 36 uur te verdelen over 4 werkdagen;
 • Ruimte voor persoonlijke groei door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden;  
 • Thuiswerkvergoeding conform de CAO. Voor de dagen dat je op locatie werkt krijg je een reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling; 
 • De kies-je-eigen-smartphone-regeling.

De functie
Woonzorg Nederland verzorgt seniorenhuisvesting en verhuurt deze aan particulieren en zorginstellingen. Deze vastgoedportefeuille van zo’n 30.000 verhuureenheden moet in goede conditie blijven en uiteraard voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. De afdeling Onderhoud & Realisatie draagt zorg voor deze belangrijke taak. De afdeling wordt op landelijk niveau aangestuurd door de Manager en op regionaal niveau door de Senior Technisch Manager. In deze rol geef je leiding aan ongeveer 5 collega’s. Je bent eveneens het aanspreekpunt voor je collega’s van andere afdelingen in het Regieteam. Dit is het regionaal overleg onder leiding van de Asset Manager.

Jouw eigen team verlangt een Senior Technisch Manager die goed kan structureren en organiseren. Er wordt een hoge werkdruk ervaren en aan jou de schone taak om deze te verlichten op alle mogelijke manieren. Uiteraard word je hier vanuit het management in begeleid. Je werkt samen met jouw gedreven team aan optimalisering van de kwaliteit en het werkgeluk. Beiden vinden wij als werkgever erg belangrijk.

Aangezien voornoemde taken al veel van je aandacht vragen, is jouw eigen onderhoudsportefeuille fors gereduceerd. Voor deze portefeuille ben je verantwoordelijk voor het dagelijks en meerjarig onderhoud. Je houdt de complexinformatie actueel en je ziet toe op de naleving van wet- en regelgeving op veel verschillende gebieden. Denk daarbij aan het bouwbesluit, de NEN-normen, legionellabeheer, brandveiligheid en nog veel meer. Jouw deel van de portefeuille is gelegen in oostelijk Brabant en Limburg en je bent verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Een actuele meerjarenplanning van jouw complexen;
 • Tijdige planning en uitvoering van de begrote onderhoudswerkzaamheden binnen je aandachtsgebied;
 • De communicatie met alle interne en externe stakeholders (van onze eigen mensen tot aan de vertegenwoordigers van de intramurale instellingen);
 • Calamiteitendienst;
 • Regie op planmatig onderhoud op technisch en financieel gebied.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland heeft een unieke positie in Nederland. Als top-10 woningcorporatie richten wij ons exclusief op senioren en we zijn een landelijk toegelaten instelling. Dat betekent dat Woonzorg woningen verhuurt aan ouderen en zorginstellingen in heel Nederland. Recent hebben we onze woonformules geïntroduceerd, waarmee we iedere oudere een passend woningaanbod willen doen. Als grootste landelijke speler in seniorenhuisvesting huisvesten wij bijna 5% van alle 65-plussers in de sociale doelgroep in Nederland. In 30.000 zelfstandige huurwoningen en 12.500 wooneenheden in gebouwen die worden gehuurd door zorginstellingen. Dat is 10% van het totaal aan intramurale zorggebouwen. Wij zijn actief in 179 gemeenten. Dat is ongeveer de helft van alle Nederlandse gemeenten. In dit artikel kun je meer lezen over de ambities van Woonzorg Nederland en dit team.

Functie eisen
Wij hoeven jou niet te vertellen wat de NEN 2767 inhoudt, want je bent een expert. Je weet van de hoed en de rand en durft al jouw collega’s constructief te voorzien van de benodigde feedback, want alleen zo worden wij (en ons werk) elke dag een beetje beter. Naast expert in techniek ben je ook een bekwaam en plezierig manager. Natuurlijk werk je goed in teamverband, want we doen dit immers samen, maar ook in zelfstandig werken blink je uit. Je bent een echte communicator en schakelt dagelijks met interne en externe stakeholders die aan jouw projecten verbonden zijn. En verder? Verder zien we graag het volgende op jouw CV:

 • Een bachelor in een bouwkundige of technische richting;
 • 5 tot 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Leidinggevende kwaliteiten;
 • Een rijbewijs B en een eigen auto, want je zit vaak op de weg;
 • Het vermogen om de juiste zaken prioriteit te geven;
 • Sterk en kundig in het efficiënt werken met diverse digitale systemen zoals onder andere Key2Wocas en Office365;
 • Nederlands beheersen in woord en geschrift op zakelijk niveau;
 • Je bent een communicatief vaardige manager en beschikt over een stevig verantwoordelijkheidsgevoel.

Solliciteren
De werving & selectie procedure wordt uitgevoerd door Margriet van Westenbrugge van MH Werving & Selectie. Je kunt haar bellen met al je vragen over deze functie en procedure op telefoonnummer 0633046730. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Solliciteren kan via onderstaand formulier:

[wufoo username=”margriethilde” formhash=”z1roj1jj1fgpzbf” autoresize=”true” height=”606″ header=”hide” ssl=”true”]