Je bekijkt nu Ingevulde vacature: Technisch Property Manager – Breda

Ingevulde vacature: Technisch Property Manager – Breda

WDP is een sterk groeiende aanbieder van logistiek vastgoed in Europa. Vanuit Breda bedienen we de Nederlandse markt. Wegens de pensionering van een van onze gewaardeerde collega’s zoeken wij een vakkundig Technisch Property Manager voor 40 uur per week.

Aanbod
WDP biedt jou een stabiele functie in een sterk groeiende internationale organisatie. Hier tegenover staat een degelijk salaris, passende bij jouw ervaring en talenten. Dit wordt aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een zeer uitgebreid verzekeringspakket. Ook bieden we een individuele en collectieve bonus. We bieden je een contract voor onbepaalde tijd. Om je werk goed te kunnen uitvoeren ontvang je een lease auto, mobiele telefoon en laptop. Wij vinden het belangrijk dat je je ook op de langere termijn goed kunt ontwikkelen, daarom bieden we goede opleidingsmogelijkheden aan. Om jouw start bij WDP zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden we je een gedegen inwerkprogramma uit.  Spreken deze arbeidsvoorwaarden jou aan? Lees dan snel verder!

De functie
Als property manager zal je rechtstreeks rapporteren aan de Country Manager Nederland en zal je instaan voor volgende taken:

 • Technisch beheer van een portefeuille van verschillende gebouwen gelegen in Nederland. Inzake deze materie ben je het aanspreekpunt van huurders, aannemers en officiële instanties. 
 • Interventies regelen zodra een technisch probleem zich voordoet. Je beslist al dan niet beroep te doen op aannemers en zorgt voor de volledige opvolging.
 • Technisch beheer en preventie op langere termijn.
 • Beheer en coördinatie van de onderhoudscontracten en opvolging van de wettelijke verplichtingen inzake keuringen, brandveiligheid etc.
 • Opmaak jaarplanningen en budgetten voor onderhouds- en herstelwerkzaamheden; je rapporteert hierover zowel intern als naar de huurders toe. 
 • Voor het afsluiten van marktconforme raamcontracten inzake onderhoud organiseer je op regelmatige basis aanbestedingen in samenwerking met je collega-property managers. Op geregelde tijdstippen zal je binnen dit team bestaande procedures evalueren (bv inzake meldingen, schadedossiers,..), indien nodig aanpassen en hierover rapporteren naar de huurders. 
 • Je bent projectmanager bij verbouwingen, kleine renovatieprojecten: je draagt verantwoordelijkheid vanaf de organisatie van prijsaanvragen, keuze van onderaannemer, supervisie van de deze projecten, veiligheid op de site tot en met oplevering. 
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de monitoring, en opvolging van de herstellings- en onderhoudswerkzaamheden voor de zonnepanelen installaties.
 • Door je regelmatige contacten met de huurders ondersteun je het sales team o.a. door het signaleren van business-opportuniteiten, of met betrekking tot duurzaamheid initieer je ideeën/ nieuwe mogelijkheden en bespreek je met je collega’s en leidinggevende.  
 • Je introduceert voorstellen voor de verdere professionalisering van de afdeling property (facility) management en implementeert ze. 
 • Up-to-date blijven van recente wet- en regelgeving.
 • Administratief beheer: update van As-Built dossiers, keuringsattesten, briefwisseling, opvragen van offertes, opvolgen van bestellingen, goedkeuring van facturen,… 

Profiel

 • Je hebt een HBO of MBO bouwkunde/installatietechniek aangevuld met gedegen technische kennis en kan minstens 3 tot 5 jaar relevante ervaring voorleggen in een gelijkwaardige functie.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in regio Noord-Brabant en/of Limburg
 • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en een zeer goede actieve kennis van het Engels.
 • Als property manager ben je stressbestendig en sterk op het organisatorische en communicatieve vlak. Je beschikt over een gezonde teamgeest maar kan zelfstandig beslissingen nemen. Bovendien ben je vlot en assertief in jouw communicatie. Klantgerichtheid is een absolute must.
 • Het officepakket heeft voor jou geen geheimen meer; ervaring met Planon en SAP of een gelijkaardige toepassing is een pluspunt.

WDP Nederland
Zoals eerder benoemd zijn wij een beursgenoteerde aanbieder van logistiek vastgoed op de Europese markt. Vanuit Breda bedienen wij met zo’n 20 collega’s de Nederlandse markt. Wij ontwikkelen en beheren zelf onze panden. Verduurzaming van onze vastgoedportefeuille staat hoog in het vaandel. Als werkgever onderscheiden wij ons door onze professionele doch mensgerichte aanpak. Wij zijn zo goed als de mensen met wie wij werken!

Deze vacature is succesvol ingevuld, solliciteren is niet meer mogelijk.